DOLAR 32,5552
EURO 34,9376
ALTIN 2441,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coldwell Banker Avrupa’da ilk 3’te

    Coldwell Banker Avrupa’da ilk 3’te
    24.03.2018
    A+
    A-

    2013’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren dünyanın en önemli gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Coldwell Banker, Uluslararası Coldwell Banker Avrupa Kongresi Blue Spirit’ten 3 ödül ile döndü.

    Dünyada 49 ülkede 3 binin üzerinde gayrimenkul satış ofisi ve 88 binin üzerinde emlak profesyoneliyle büyümesini sürdüren ve yıllık 250 Milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapan Coldwell Banker Avrupa’ya 5’inci kez çıkarma yaptı.

    Uluslararası Coldwell Banker Avrupa Kongresi Blue Spirit bu yıl 19-22 Mart tarihlerinde Barcelona’da gerçekleşti.

    Bu yıl 5’incisi düzenlenen kongrede dünyanın birçok noktasından sektör temsilcileri ve yatırımcılar yer aldı. Yerli ve yabancı üst düzey ve konu uzmanı konuşmacının katıldığı kongre kapsamında, Uluslararası gayrimenkul ağını daha fazla güçlendirmek için yöntemler ile global lüks gayrimenkul üzerine gelişmeler paylaşıldı.

    İLK 3’TE 3 TÜRK

    Dünyadan girişimcilik ekosistemi liderlerini bir araya getiren Coldwell Banker Blue Spirit 2018 Avrupa Kongresi’nde, Türkiye’yi temsil eden 100’e yakın Coldwell Banker Türkiye Profesyonelleri, aldığı ödüller ile Avrupa’yı fethetti. Şirket, 5’inci yılında elde ettiği başarıları ile Avrupa’da ilk üçe girerek ödüle layık görüldü. Listeye; Ersel Alacadağ Avrupa birincisi, Ahmet Kahya Avrupa ikincisi, Aylin Pelin Onar ise Avrupa üçüncüsü olarak girdi.

    “BAŞARI HİKAYEMİZ BÜYÜYECEK”

    Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, “Coldwell Banker Türkiye olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda 5’inci kez Türkiye’yi Avrupa Kongremizde gururla temsil etmenin, bayrağımızı dalgalandırmanın, mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Coldwell Banker olarak, Nisan 2013’de Türkiye ofisi olarak hizmet vermeye başladığımız günden bu yana güçlü yapılanmamızla iş planlarımızı oluşturarak hızlı büyümemize devam ettik ve kısa sürede gayrimenkul danışmanlık sektörünün parlayan bir yıldızı haline geldik. 4 yıl gibi kısa bir sürede yazdığımız başarı hikayesini daha da büyütmek, parlatmak istiyoruz. Türkiye ekonomisinin ve gayrimenkul sektörünün geleceğine olan inancımızla, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.