DOLAR 32,5107
EURO 34,888
ALTIN 2455,546
BIST 9890,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coldwell Banker Türkiye’ye Amerika’dan anlamlı ödül

    Coldwell Banker Türkiye’ye Amerika’dan anlamlı ödül
    25.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, geleneksel Gen Blue kongresini Amerika’nın Las Vegas şehrinde gerçekleştirdi. Görkemli buluşmada ‘2017 Chandler Barton Ruhu’ ödülü kısa zamanda yazdığı değerli hikaye sayesinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş’a verildi.

    Dünyada 49 ülkede 3 binin üzerinde gayrimenkul satış ofisi ve 88 binin üzerinde emlak profesyoneliyle büyümesini sürdüren ve yıllık 250 Milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapan Coldwell Banker, bu seneki Coldwell Banker Gen Blue kongresini Amerika’nın Las Vegas şehrinde gerçekleştirdi. Görkemli buluşmada bu seneki ‘2017 Chandler Barton Ruhu’ ödülü Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş’a verildi. Coldwell Banker markasını bugünkü başarılarına ulaştıran Coldwell Banker Dünya Başkanı Chandler Barton, bu sene hayata veda etmişti. Onun ruhunu devam ettiren kişi diye anons edilen Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş için ayrıca anonslar Türkçe gerçekleştirildi.

    Ödülü almak için sahneye davet edilen Coldwell Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Taş için gerçekleştirilen Türkçe sunumda, “Bu işte yaşadığı ülkenin bir numaralı emlakçısı haline gelmek başarıdır. Peki ya daha sonra tüm Avrupa’nın bir numarası olup, sonrasında da tüm bu başarıları bir kenara bırakıp, kendi başına pazara çıkıp, başka bir markanın master francise’nı edinip, daha sonra da sadece 4 yılda bu markayı büyütüp 6 ofisten 125 ofise ve 1500 emlakçıya sahip hale getirmek? Üstüne üstlük bunu ülke saldırı altındayken bile ilerleyerek devam ettirmek? İşte bu akıl sır ermez güçlülük ve kararlılık örneği oluşturuyor.” denildi.

    Sunumda, son iki yıllık dönemde, Türkiye’nin gece kulüplerine, hava alanlarına ve devlet binalarına yapılan korkunç bombalı saldırıların hedefi haline geldiğine dikkat çekilerek, “2017’de zorluklara hala sonuna kadar direnen kişi Coldwell Türkiye Lideri Gökhan Taş. Kendisi Coldwell Banker Türkiye’nin başkanı. Tüm gayrimenkul ofislerini, etkinliklerini ve etkileşimlerini, son derece sadık marka şampiyonlarından oluşan ekibinin olağanüstü deneyimlerine dönüştürüyor. Bu adam Chandler Barton’un bütünlük, dürüstlük, çok çalışma ve aile sevgisi gibi değerlerini desteklemekte ve savunmaktadır.” ifadeleri yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.