DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COLIN’S kadını her tarzıyla en şık

    COLIN’S kadını her tarzıyla en şık
    16.10.2019
    A+
    A-

    COLIN’S 2019-2020 Sonbahar Kış Koleksiyonu, her tarza hitap eden temalarıyla tüm COLIN’S kadınlarını sezonun en şıkı olmaya aday gösteriyor. Gençlerin vazgeçilmezi olan Rock müziği asi ruhlar için Rebel Vibe temasıyla modaya uyduran COLIN’S, Retro Sporty adı altında 90’ların retro detaylarını kolej temasıyla buluşturuyor. 70’lerin bohem giyim tarzından esinlenen Urban Nomad teması ise COLIN’S ile birlikte şehir hayatına uyum sağlıyor.

    Rebel Vibe

    Rock müziği modayla buluşturan Rebel Vibe, siyah, beyaz ve gri tonlarını haki ve kırmızı ile buluşturuyor. Özgür ruhlu COLIN’S kadınlarının tercihi olan renkler, güncel form ve detaylarla bambaşka bir görünüme kavuşturuyor.

    Gündüzden geceye geçiş için elverişli parçalar içeren temada; farklı detaylara sahip biker ceketler, militer havayı yansıtan bomber ve pilot montların yanı sıra puantiye, yıldız desenleri ve metal aksesuarlarla işlenmiş detaylarla zenginleşen kombinler bulunuyor. Sezonun trendleri arasında yer alan büyük yazılı sweatshirtler, oversize örme, dokuma ve triko üstler ile dar pantolonlar kombinlendiğinde asi şıklığı moda severlerin vazgeçilmezi haline getiriyor.

    Retro Sporty

    90’ların retro detaylarıyla güncellenen kolej temasına sahip Retro Sporty, genç ve kendini genç hisseden kadınlar tarafından günlük giyimin en sevilenlerinden oluyor. Kırmızı, lacivert, saks mavisi, gri ve beyazın başrolde olduğu renk dünyasına, hardal sarısı ve kiremit rengi canlılık katıyor. Sonbahar-kış sezonunun hava şartlarına uyum sağlayan ekose gömlekler, canlı renk kombinasyonları ve sezon trendlerine uygun simetrik desenler temanın retro havasını yansıtıyor.

    Eğlenceli sloganlara sahip baskılı t-shirt ve sweatshirtler, oversize formlar ile gençleri ve kendini genç hissedenleri kendilerini modayla ifade etmeye davet ediyor. Günlük giyime uygun rahat formlu örme ve dokuma elbiselerle retro tarzın taşıyıcısı COLIN’S tutkunları oluyor.

    Urban Nomad

    70’lerin bohem giyim tarzını şehir hayatına adapte eden Urban Nomad temasında tasarımlar, kır çiçeklerinden esinlenilen nakışlar, dantel detaylarından ve metraj baskılı parçalardan oluşuyor. Romantik bir giyim tarzını benimseyen tema, sezonun trend renklerinden hardal sarısı ve kiremit ile doğanın rengi hakiyi ana renkleri yapıyor. Mavi ve indigonun ise renk dünyasını çeşitlendirdiği temada, feminen detaylar içeren militer tarzda parçalar da yer alıyor. Rahat ve bol formlarda, dökümlü kumaşlara sahip, oversize trikolar ile 70’ler stilinin vazgeçilmezi maksi etekler kadınların şehir tarzına huzurlu bir hava katıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.