DOLAR 32,4508
EURO 34,7434
ALTIN 2436,783
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino açık hava mutfağı ile özgürleşen dış mekanlar

    Cosentino açık hava mutfağı ile özgürleşen dış mekanlar
    16.04.2018
    A+
    A-

    Açık hava yaşam alanları Cosentino’nun Dekton yüzeyleri ile özgürleşiyor. Yenilikçi yüzey üretiminde dünyanın lider firmalarından Cosentino ve mimar Daniel Germani iş birliğiyle hayata geçen ASA-D2 model açık hava mutfağı ile kullanıcılar açık alanlarda da konfora ulaşıyor

    Açık hava yaşam alanlarına rağbet artarken, kullanıcılar, kapalı alanlarla aynı seviyede konforu yaşatan yüksek tasarımlar görmek istiyor. Yenilikçi yüzey üretiminin lider firması Cosentino ve mimar Daniel Germani iş birliğiyle hayata geçen ASA-D2 model açık hava mutfağı ile dış mekanlar özgürleşiyor. Çağdaş ve özgür bir şekilde konumlanan açık hava mutfağı ASA-D2, tasarım severlere keyifli bir deneyim yaşatıyor.

    “ASA-D2, sofistike görünümüyle 4 ayrı renk seçeneğine sahip”

    ASA-D2, dış etkilere karşı ultra dayanıklı malzemelerle donatılarak, kullanıcıları 360 derece bir fonksiyonellikle buluşturuyor. Sofistike görünümüyle Dekton ASA-D2 modeller; Dekton Trilium, Dekton XGloss Spectra, Dekton Aura, Dekton XGloss Halo olmak üzere 4 ayrı renkte kullanıcılara sunuluyor.

    Leke, kir, pas ve ısıya karşı güçlü direnç

    Leke ve çizilmelere, yüksek ısı derecelerine karşı direnç sağlayan, ultraviyole ışınlarından etkilenmeyen, sıvıları emmeyen Dekton, tüm yönleriyle iç ve dış alan kullanımları için eşsiz karakteristikte özelliklere sahip. Dekton ASA-D2, çevreye saygılı, bakımı kolay ve her türlü hava koşulunda koruma seviyesi yüksek özellikte avantajlar vaad ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.