DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino ailesi Kuzey Amerika’da buluştu

    Cosentino ailesi Kuzey Amerika’da buluştu
    22.02.2017
    A+
    A-

    Cosentino Group, Kuzey Amerika’daki müşterileri ile Meksika’da her yıl rutin olarak düzenlenen kongrede bir araya geldi. “Cosentino 100” başlığı altında gerçekleştirilen kongreye 126 imalatçıyı temsilen 340 kişi katıldı..


    Cosentino Group’un 2 Şubat’ta Meksika’da düzenlediği “Cosentino 100” başlıklı yıllık toplantısına Amerikan İç Mimarlık Derneği (ASID), Amerika Mermer Kuruluşu (MIA), Yeniden Modelleme Endüstrisi Ulusal Birliği (NARI), Ulusal Mutfak ve Banyo Derneği (NKBA) ile Ev Üreticileri Ulusal Birliği gibi büyük sektör derneklerinin temsilcileri de katıldı.

    “Cosentino 100” buluşmasında, Cosentino Group’un temsilcileri ve işbirlikçileri önümüzdeki dönemde hedefe ulaşmak ve gelişmek adına “Atılım” başlıklı toplantı yapıldı. Cosentino Group Başkanı Francisco Martínez-Cosentino, buluşmayla ilgili şunları söyledi: “Rekabetçi bir strateji doğrultusunda, ürünlerimizle farklılaşmaya kararlıyız. Bu sene Silestone Eternal serisi, Toronto’daki IDS Fuarı’nda birincilik kazandı. N-Boost özelliği ve markamızın satışlarını artırmaya devam etmek için büyük potansiyel sağlayacak olan Suede yüzey gibi önemli yeni gelişmelerin heyecanını yaşıyoruz.”

    Cosentino Group, Kuzey Amerika’da şu anda 40’dan fazla “Cosentino Center”, 2 “Cosentino City” ve 2 dağıtım merkeziyle faaliyetlerini sürdürüyor. Bölge, şu anda grubun toplam satışlarının yüzde 55’inin gerçekleştirdiği bir pazar olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.