DOLAR 32,5701
EURO 34,9682
ALTIN 2445,563
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkunöz Holding ‘Bu İşte Bilim Var’ projesi ile 500 kişiyi

    Coşkunöz Holding ‘Bu İşte Bilim Var’ projesi ile 500 kişiyi
    22.10.2018
    A+
    A-

    Coşkunöz Holding gelenekselleşen ‘Bu İşte Bilim Var’ projesinin 3. etkinliğine imzasını attı. Çocuklar için bilimi ve doğayı bir araya getiren etkinlikte hem çocuklar hem ebeveynleri keyifli vakit geçirdi. Yeni nesillerin yetkin gelişimi için bilimi sevdirmeye yönelik yapılan etkinlikte aileler ile farklı yaş gruplarından çocuklardan oluşan 500 kişi doğadan esinlenerek yaratıcı icatlar yaptı.

    Genç nesillerin eğitimi ve çok yönlü gelişimi için aktif olarak çalışan Coşkunöz Holding
    ‘Bu İşte Bilim Var’ projesinin 3. yılında özellikle yeni neslin bilim ışığında yetkin gelişimi amacıyla, holding çalışanları ile ailelerinin eğlenceli ve eğitici atölyelerde buluştuğu bir organizasyon düzenledi. Bilim teması kapsamında gerçekleştirilen atölyeler, bilgi yarışmaları, oryantiring gibi zeka geliştirici etkinliklerle çocukların öğrenirken eğlenmeleri sağlandı.

    Atölyeler ve yarışmalarla farkındalık bilincini yükseltiyorlar

    Bursa’da açık havada gerçekleşen etkinliğe Coşkunöz Holding çalışanları ve çocukları katıldı. Coşkunöz Holding personelleri ve ailelerinden oluşan 500 kişi “Bilim Atölyesi, Model Uçak Atölyesi, Yelkenli Tekne Atölyesi” gibi etkinliklerde yaratıcılıklarını geliştirdiler. Oryantiringde heyecanlandılar, bilgi yarışmaları ile rekabet ortamında akılcı düşünebilme yetkinliklerine hız kazandırdılar.

    ‘Bu İşte Bilim Var’
    şenliğinde çocuklar ebeveynleri ile  hem öğrenip hemde eğlenmenin verdiği verimliliğin mutluluğu paylaştılar.

    2016 yılından beri çocukların bilimi sevmesi, toplumsal bilinçlerinin oluşması ve kendine güvenen nesillerin yetişmesi için Coşkunöz Holding tarafından gerçekleştirilen etkinliğe 3 – 13 yaş aralığındaki bir çok çocuk dahil oldu.

    “Bilimi sevdiren etkinliklerle gelecek nesilleri buluşlara teşvik ediyoruz”

    Yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar yılın teması olarak seçilen ‘Bilimin Sırrı, Doğada Saklı’ konsepti ile ebeveynleri eşliğinde buluşlara imza attı. Yetişkinlerin de unutulmadığı etkinlikte ebeveynler “Da Vinci Köprüsü” inşasını tamamladı.

    Coşkunöz Holding çalışanlarını etkinlikte ağırlayan Kurumsal İletişim Kısım Müdürü Janset Beklen “ Bu proje ile hem çalışanlarımızın motivasyonunu artırdığımız hem de aileleri ile keyifli vakit geçirmelerine destek olduğumuz için çok mutluyuz. Biz de onlarla beraber keyifli bir gün geçirdik. Asıl amacımız olan çocuklara bilimi sevdirmeye ve gelecek nesillerin topluma faydalı olmasını teşvik etmeye devam edeceğiz. Geçen yıl ‘Gezegeni Kurtarıyoruz’ dedik. Bir çok çocuğumuz ile birlikte karbon ayak izinin azaltıması için icatlar yaptık. Bu sene de çocuklarımızın çevreye duyarlı olması için farkındalık yaratmak istedik. Ayrıca en zor görünen şeyleri bile birlik içinde kolayca yapabileceklerini anlamalarına ve dışa dönük yetişmelerine ön ayak olduk. Önümüzdeki yıllarda da projemizi geliştirerek devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.