DOLAR 32,5502
EURO 34,9805
ALTIN 2420,301
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkunöz Kalıp Makina Almanya EuroBLECH 2018’de yerini alıyor

    Coşkunöz Kalıp Makina Almanya EuroBLECH 2018’de yerini alıyor
    18.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’deki en büyük otomotiv kalıbı üretim kapasitesine sahip olan Coşkunöz Kalıp Makina AŞ’nin  katılımcı olarak yer alacağı Almanya’daki EuroBLECH Fuarı bu yıl
    41 ülkeden 1.500 katılımcı ile gerçekleşecek. Fuar, sac metal işleme sektörünün liderlerini   Almanya’nın Hannover şehrinde  bir araya getirecek.

    Coşkunöz Holding  bünyesinde  yer alan Türkiye’nin öncü otomotiv yan sanayi firmalarından olan Coşkunöz Kalıp Makina, 23 – 26 Ekim tarihlerinde Hannover’de gerçekleşecek olan EuroBLECH Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı’nda yerini alıyor. Dünyada sac metal sektörünün en önemli fuarı olan ve bu yıl rekor katılımcı sayısına ulaşan EuroBLECH’te           41 ülkeden 1.500 katılımcı firma ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

    Fuarın önemli katılımcılarından Coşkunöz Kalıp Makina, OEM ve diğer sanayi firmalarının verimlilik ve kalite hedeflerini karşılamak amacıyla, ileri mühendislik yeteneklerini,  yenilikçi ve kalite odaklı çalışmalarını, güçlü makina parkı ve kalıp yetkinliklerini ziyaretçileri ile paylaşacak.

    EuroBLECH 2018’den dev alan ve rekor katılım

    Bursa’da kurulduğu 1983 yılından beri gelişen sektörün yol göstericisi olan Coşkunöz Kalıp Makina ile birlikte EuroBLECH 2018’te 97 adet Türk sac metal firması bulunacak. Alanında dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan ve bu yıl kurulduğu alan büyüklüğü ile de tarihinde rekor kıran EuroBLECH’te, Coşkunöz Kalıp Makina, Hol 13, A126’da bulunan 64 m2’lik standında otomotiv ve sac metal sektörünün önde gelen yöneticilerini ağırlayacak.

    100 ülkeden 60 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuar, 23 – 26 Ekim tarihleri arasında Hannover’da gerçekleşecek. 2 yılda bir organize edilen ve bu yıl 25.’si düzenlenecek olan Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH, 3 gün boyunca saat 09:00-18:00 saatleri arasında gezilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.