DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkunöz Kalıp Makina EuroBLECH 2018’e damga vurdu

    Coşkunöz Kalıp Makina EuroBLECH 2018’e damga vurdu
    29.10.2018
    A+
    A-

    Coşkunöz Kalıp Makina, dünyanın en büyük sac işleme fuarı olan EuroBLECH’te yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin en büyük otomotiv kalıbı üretim kapasitesine sahip firması olan Coşkunöz Kalıp Makina’nın 35 yıllık sektör deneyimi, sektörün liderlerinin ve tedarikçilerin dikkatlerini çekti.

    Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve 41 ülkeden 1.500 katılımcıyı bir araya getiren Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH’te Coşkunöz Kalıp Makina’ya büyük ilgi vardı. Coşkunöz Kalıp Makina, köklü imajı ve ürün kalitesi ile uluslararası rakiplerinin arasından sıyrıldı. 1983 yılından itibaren Türkiye’nin kalıp imalatı  pazarında öncü olan Coşkunöz Kalıp Makina, fuarın en çok ziyaretçi çeken firmalarından biri oldu.

    (Soldan sağa): Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Mühendislik Müdürü Rıfkı ÇELİK, Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Proje Ticari Lideri Arif TAŞKIN, Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Ticari Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz ÇORUH, Coşkunöz Holding A.Ş. CEO A.Erdem ACAY, Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Satış ve İş Geliştirme Müdürü Pelin ERÇELİK, Coşkunöz Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Oya COŞKUNÖZ, Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Satış Yetkilisi Seyhan ACAR, Coşkunöz Kalıp Makina A.Ş. Genel Müdürü Alkım DENİZCİLER, Coşkunöz Metal Form A.Ş. Genel Müdürü Aptullah SANER

    23-26 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuar dünya otomotiv ve sac işleme sektörünün devlerini tek çatı altında topladı. Türkiye’den 97 firmanın katıldığı fuarda Coşkunöz küresel ölçekte ilgi çeken firmalardan oldu.

    Fuardaki ilgiden memnun olduğunu belirten Coşkunöz Kalıp Makina Genel Müdürü Alkım Denizciler; “Bu sene de EuroBLECH’te 35 yıllık sektör tecrübemiz, A sınıfı kalitedeki ürünlerimiz ve önemli referanslarımız ile ziyaretçileri etkiledik.  Önceki yıllarda pazar payımızın büyük bir kısmı Avrupa pazarı  olurken, son yıllarda Rusya pazarında yaptığımız  iş birlikleri ve yüksek ihracat paylarımızla müşteri ve marka ağımızı büyütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuar sonrası anlaşmalarla birlikte 2019’da rotamıza yeni coğrafi bölgeler ekleyerek dünyanın her bölgesine ihracat yapıyor olacağız. Türkiye’nin en büyük otomotiv kalıp üretimi kapasitesine sahip olduğumuzu sektörün global müşteri temsilcilerine duyurmamızın temel amacı ülkemiz ihracatına katkı sunmaktır.” dedi.

    Coşkunöz Kalıp Makina hedefleri doğrultusunda büyümeye emin adımlarla devam ediyor

    Coşkunöz Kalıp Makina, OEM ve diğer sanayi firmalarının verimlilik ve kalite hedeflerini karşılamak amacıyla, yenilikçi ve kalite odaklı çalışmalarını, güçlü makina parkı ve kalıp yetkinliklerini ziyaretçileri ile paylaştı. Anahtar teslim proje yönetimi anlayışıyla  ülkelerin pazar taleplerine yönelik ileri mühendislik yetenekleri ile çözümler sunan Coşkunöz, fuarda uluslararası müşterileri ile bir araya geldi.

    Üretim kapasitesinin %90’ını Avrupa’ya ihraç eden Coşkunöz Kalıp Makina hedefleri doğrultusunda büyümeye emin adımlarla devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.