DOLAR 32,4601
EURO 34,7888
ALTIN 2420,455
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COSMED ile cildiniz göz kamaştıran bir aydınlığa kavuşacak

    COSMED ile cildiniz göz kamaştıran bir aydınlığa kavuşacak
    02.10.2017
    A+
    A-

    Her yaşa ve her cilt tipine uygun ürünleriyle farklı ihtiyaçlara yanıt veren COSMED, ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici ile pürüzsüz ve aydınlık bir cilt sunuyor. Lekeli ciltlerin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayan ürün, hassas ciltler haricinde tüm cilt tiplerinin kullanımına da uygun.
    Güneşin ışıl ışıl parladığı, havuzdan çıkıp denize, denizden çıkıp tekrar havuza girilen yaz mevsiminin artık resmen sonuna gelindi. Sonbaharın yüzünü gösterdiği şu günlerde, dış faktörlerin etkisi ile lekelenen, ölü hücre, makyaj ve kir gibi etmenler ile gözenekleri tıkanan ciltleri sağlığına kavuşturmanın tam zamanı!

    COSMED, ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici’nin enzim peeling etkisiyle cildi arındırarak tüm bu problemleri çözerken, su ile aktif hale gelen bitkisel enzim yapısı sayesinde cildin daha pürüzsüz ve aydınlık olmasını destekliyor.

    Lekeli ciltlerin sonuç almasında oldukça etkili olan ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici, hassas ciltler dışında tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Her yaştan ve cinsiyetten kullanıma uygun olan ürün, COSMED’in diğer tüm ürünleri gibi paraben ile phenoxyethanol içermiyor.

    ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyici’nin yanı sıra COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir tüm ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.