DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cotto ile evlerinizde rustik tarzı yakalayın

    Cotto ile evlerinizde rustik tarzı yakalayın
    26.04.2017
    A+
    A-

    Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla buluşturan Seranit Porselen, Cotto ile rustik tarzın seçkin örneklerini sunuyor.

    Seranit Porselen, doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla buluşturuyor. Homojen ürün grubunda yer alan Cotto serisi de, uyumlu sıcak renkleri, pişmiş toprak dokulu ve arzu edildiği şekilde kesilebilen özel dekoru sayesinde, rustik tarza seçkin bir yorum kazandırıyor. Cotto bu özellikleri ile mekânlara bambaşka bir his katıyor.
    Seranit Grup

    1993 yılında Türkiye’nin ilk teknik porselen üreticisi olarak yapı sektörüne adım atan Seranit Grup bugün, Eskişehir ve Bilecik’te bulunan fabrikalarında 18 milyon 500 bin metrekarelik üretim kapasitesiyle, Türkiye’nin bu alandaki toplam üretiminin yüzde 20’den fazlasını tek başına gerçekleştiriyor. Bu alanda toplam üretiminin yüzde 40’ini ihraç eden Seranit Grup, porselen yer ve duvar karoları konusunda dünyada da ilk üç önemli oyuncu arasında yer alıyor. 2012 yılında ise, Serra Seramik markası ile seramik sektörüne iddialı bir giriş yapan Seranit Grup, tasarım, kalite ve teknoloji konusundaki yaklaşımı ve dünya standartlarındaki üretim anlayışı ile şimdiden sektörünün en önemli oyuncuları arasına girmeyi başarmış bulunuyor. Serra Seramik, sahip olduğu farklı ve büyük ebatları ile sektör profesyonellerine ve tüketicilere daha fazla estetik ve mimari çözüm sunarken; kullandığı teknoloji, kalite, tasarım, renkler ve dokuyla da sektörde fark yaratıyor. Serra Seramik’in her zevke uygun geniş ürün yelpazesi, seramik sektörünün yeni bir anlayışla şekillenmesine de fırsat sunuyor. Seramiği geleneksel kullanım alanlarının dışına çıkartan Serra Seramik, dokunduğu tüm mekânları adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. Seranit Grup’un ayrıca, Vanucci markası altında 23 model mutfak ve Seranit Yapı Gereçleri alanında ise Oxipaint Ekolojik Boya, Oxicoat Ekolojik Sıva, Seramont Yalıtım sıvası ve bunun yanı sıra tamamı ekolojik ve inovatif ürünlerden oluşan bir ürün yelpazesi bulunuyor. Geçen yıl önce Dünya Ekonomik Forumu’nun “Küresel Büyüme Şirketleri” platformuna seçilen ilk Türk sanayi şirketi olan Grup daha sonra TSE’den alanında ilk “Çift Yıldız” belgesini alma başarısını gösterdi. Seranit Grup bu yıl ise tüm porselen ve seramik ürünlerine Tip III EPD Çevre Etiketi aldı. Grup başarılarını 2015’te iki önemli ve saygın uluslararası organizasyon olan iFAwards ve RedDotAwards’dan kazandığı tasarım ödülleriyle perçinledi. Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, son olarak yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi’nin sahibi oldu. Bunun yanı sıra 2 yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, 2016 yılında Aquanit ile dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A’ Design Award’da Silver ödülünü, Raf Yapı Malzemesi Ödülü 2016 “Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler” kategorisi ödünü ve Serafoam isimli ürünü ile Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü ve Fikir Ödülü” nü kazandı. Seranit Grup ayrıa Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE – Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.