DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Couleurs By Qnet pudra ile yaz akşamlarında kusursuz görünün

    Couleurs By Qnet pudra ile yaz akşamlarında kusursuz görünün
    03.07.2017
    A+
    A-

     
    Yaz aylarının gelmesiyle yoğun makyajlar rafa kalktı. Hafif makyajların hüküm sürdüğü bugünlerde Couleurs by QNET pudra ile cildinize hak ettiği ışıltıyı verin!

    Sıcak yaz günlerinde cildimizi yormadan kusursuz görünmek Couleurs by QNET pudra ile mümkün. Gündüz ciltteki parlamayı engellerken, akşam makyajında ciltte yarattığı hafif ışıltıyla mükemmel görünün.

    Kusursuz bir cilt görünümü elde etmek, makyajın gün boyu tazeliğini ve kalıcılığını sağlamak, cildinizde parlak bir görünüm elde etmek için tercihinizi parlak olan pudralardan yana kullanın. Couleurs by QNET’in dört farklı pudra rengi ile makyajınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

    Couleurs by QNET pudraları, cilt renginizi eşitlemenize, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanıza yardımcı olarak teninizin daha canlı ve parıltılı görünüme kavuşmasını sağlayacak.

    Couleurs by QNET Pudra Fiyat: 32 TL

    QNET Hakkında

    QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünyaçapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 150’den fazla ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı.Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. QNET, 2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsorudur. QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV ve Koruncuk vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. QNET Türkiye, Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı 2017 yılı sponsorudur.

    ‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Vitanew gıda takviyeleri, Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, Brille Premium diş ve ağız bakım seti, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.