DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel bayram sofralarına ilham veriyor

    Crate and Barrel bayram sofralarına ilham veriyor
    19.06.2017
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, uzun sohbetlere eşlik eden bayram sofraları için ilham kaynağı oluyor. Sevdikleri ile ister sabah kahvaltıda, ister öğle veya akşam yemeğinde buluşacaklar için şık ve kullanışlı ürünler sunan Crate and Barrel, bu bayram da özel sunumlar ile yemeklerin lezzetine lezzet katıyor.

    Keyifli bir aile kahvaltısı

    Rengarenk seçenekleri ile Caprice Melamin serisi, yazlık bayram sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday! Dayanıklı ve şık Caprice koleksiyonu, sırlanmış seramikten hiçbir farkı olmayan görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Çiçek desenli seçeneklerin yanı sıra kırmızı, mavi ve yeşil renklere de sahip koleksiyonun, farklı renk ve desenlerini bir arada kullanarak keyifli bir bayram sofrası tasarlayabilirsiniz.

    Paola Navone’nin deniz kenarındaki yaşamdan ilham alan Como serisi, mavinin zengin tonlarında sıçratılmış noktaları, serbest biçimli karalamaları ve koyu fırça darbeleri ile bayram sofralarınıza canlılık getirecek bir alternatif oluyor. Portekiz’de bir zanaatkârın usta ellerinde şekillenen Marin serisi ise renkli sofralar için ilham kaynağı oluyor. Marin serisi, farklı renk seçenekleri ile ailecek yapacağınız kahvaltılara keyif katıyor.

    Her renkle uyum sağlayan bej tonlarındaki runner’lar veya hasır Amerikan servislerle kuracağınız kahvaltı sofralarında, sunumlar için zengin damarlı akasya ağacından Tondo serisini kullanarak yazın sıcak havasını sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

    Uzun sohbetlere eşlik eden şık bir akşam yemeği

    Şıklığı ile göz kamaştıran bayram yemekleri için Crate and Barrel, saflığın rengi beyaz sofra takımlarını öneriyor. Bayram ziyafetleriniz için düz ve çağdaş çizgilere sahip Maison serisi, zarif lacivert çizgileriyle sofralara renk katan Roulette serisi veya minik kabartma desenleriyle 1900’lü yılların stil esintilerini taşıyan Stacatto serisi, sofralara saf güzelliği taşıyor.

    Özenle hazırlayacağınız bayram sofralarını tamamlamak için ise Crate and Barrel’ın farklı tasarımlara sahip Amerikan servisi ve kumaş peçetelerini tercih edebilir ve lezzetlerinizle damaklara, sunumlarınızla da gözlere hitap eden bir sofraya imza atabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.