DOLAR 32,548
EURO 34,9578
ALTIN 2449,756
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan hayatı kolaylaştıran saklama ve düzenleme çözümleri

    Crate and Barrel’dan hayatı kolaylaştıran saklama ve düzenleme çözümleri
    14.11.2017
    A+
    A-

    Geniş ürün yelpazesi ile yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Crate and Barrel, şık ve kullanışlı saklama çözümleri ile fark yaratıyor

    Crate and Barrel’ın saklama ve düzenleme çözümleriyle, mekanlar tertemiz ve düzenli! Mutfak, banyo veya çamaşır odalarında kullanılmak üzere tasarlanmış saklama mobilyalarını, raf ünitelerini ve aksesuarları bir arada sunan Crate and Barrel, yaşam alanlarında hayatı kolaylaştırıyor.

    Mutfaklar için…

    Crate and Barrel’ın mutfak saklama çözümleriyle her şey yerli yerinde… Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, mutfak saklama kaplarını, kavanozları, mutfak gereçlerini saklamak için farklı çözümleri, tencere raflarını, raf ünitelerini, mutfak temizleme gereçlerini sizler için bir arada sunuyor.

    Crate and Barrel’ın 2 Renkli Gri Sefer Tası, iki farklı yemeği üst üste taşıma imkanı sunuyor. Japonların Bento kutularından esinlenilerek tasarlanan sefer tasının iki bölmeli, kapaklı üst kabı, yine kapaklı olan alt kap üzerine yerleştirilerek lastikli bant ile bir arada tutuluyor. İçindeki yiyeceklerin birbirine karışmadığı sefer tası kaplarında, bir öğünlük yemek veya araba yolculukları için atıştırmalıklar rahatça taşınabiliyor.

    Çıkartılabilir beş ayrı bölme sayesinde yiyeceklerin birbirine karışmadan servis edilmesine ve saklanmasına imkan sunan 5 Bölmeli Yemek Saklama Kabının hava geçirmez, sızdırmaz kapağa sahip oluşu, ürünü piknik veya seyahatler için vazgeçilmez kılıyor. Hijyenik, leke tutmayan Dikdörtgen 3 Parça Saklama Kabı Seti, dondurucudan çıkarak mikrodalga fırına girebiliyorken, üç farklı boyda, iç içe geçen cam kaplardan oluşan 3 Parça Saklama Kabı Setinin şeffaf buzlu plastik kapakları ile yiyeceklerin havayla temasını engelliyor.

    Tezgahlarınızda ya da dolaplarınızda saklamak istediğiniz un, şeker, kahve ya da kurabiye gibi yiyecekler için Büyük Boy Üstüne Yazılabilir Kavanozu, Mini Üstüne Yazılabilir Kavanozu ve Heritage Hill Cam Kavanozu sunan Crate and Barrel, çekmece içleri için ise Büyüyebilen Bambu Baharatlık Düzenleyiciyi ve Madesmart® Çekmece Düzenleyiciyi sunuyor.

    Mutfaklar için sunduğu çözümlerle hayatı kolaylaştıran Crate and Barrel tencere ve tavalarına dolaplarında yer olmayanlara ise Enclume® Kitaplık ve Tencere Rafınıöneriyor. Amerika’nın lider tencere rafı üreticisi tarafından yalnızca Crate and Barrel için tasarlanan Enclume® kitaplık ve tencere rafı, tencere ve tavalar için profesyonel bir saklama çözümü sunuyor. Sağlam çelik yapıya ve dayanıklı akrilik kaplamaya sahip ürün, kolayca monte ediliyor. Pişirme gereçlerini ve kitapları üst rafta saklayabilen ürün, 12 adet tencere kancasına da sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

    Banyolar için…

    Crate and Barrel, banyolar için de şık ve işlevsel düzenleme çözümleri sunuyor. Mark Daniel tasarımı Banya Beyaz Banyo Dolabı, uzun ince kule, dumanlı kahverengi meşeden yapılmasıyla dikkat çekiyor. İçine havlularınızı ve banyo aksesuarlarınızı koyabilir, panjurlu kapağı sayesinde kişisel eşyalarınızı saklayabilir, açık rafları sayesinde ise günlük eşyalarınızı göz önünde tutabilirsiniz. Buri ağacından elde edilen lifler ve rattan kullanılarak el işçiliği ile örülen Sedona Serisinin, Konik Çöp Sepeti, Çamaşır Sepeti, Sepet ve Banyo Tepsisi banyolarda hayatı kolaylaştırıyor. Crate and Barrel’ın Tekerlekli Tel Çamaşır Sepeti, tekerlekli tasarımıyla kolaylıkla hareket ediyor. Küçük Boy Tel Sepetise mat görünümlü çelik örgüsüyle modern ve kolay erişilebilir bir saklama çözümü sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.