DOLAR 32,4691
EURO 34,8408
ALTIN 2447,551
BIST 9878,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan, piknik keyfinizi tamamlayan tasarımlar…

    Crate and Barrel’dan, piknik keyfinizi tamamlayan tasarımlar…
    24.07.2017
    A+
    A-

    Hayatın her anına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, güzel havaların tadını piknikte çıkartmak isteyenler için şık ve kullanışlı alternatifler sunuyor.

           Yaz aylarının gelmesiyle birlikte parklarda ve bahçelerde yapılan etkinlikler de renkleniyor. Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yaz aylarını temiz havada piknik etkinlikleri ile geçirmek isteyenleri mağazalarına bekliyor.

    Crate and Barrel, evlerinizde kurduğunuz şıklıkta ve rahatlıkta sofraları, piknik alanlarına taşımanızı mümkün kılıyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan Portatif Kılıflı Piknik Masası, hem kolay kurulabilmesi hem de rahatça katlanıp kanvas çantası ile taşınması ile piknik etkinliklerinin vazgeçilmezi oluyor.

    Sofra hazırlıkları için Lunea Beyaz Melamin serisi en ideal çözüm olurken, günlük sofralar için de kullanışlı olan bu seriye piknik masasında, Siyah Kenarlı Emaye Kase ve Salata Tabağı eşlik ediyor. Piknik için hazırlayacağınız farklı lezzetleri bir arada sunmayı kolaylaştıran Galvaniz 3 Katlı Servis Tabağı da rustik tarzıyla sofraya farklı bir atmosfer katıyor. Kolayca taşınmasını sağlayan ahşap tutacağa sahip, bölmeli Galvaniz Çatal Kaşıklık, çatal bıçaklarınızı, peçetelerinizi ve diğer sofra gereçlerinizi masanızın üzerinde düzenli bir şekilde bir arada tutmanıza olanak sağlıyor. Aaron Probyn’in tasarımı Decker Galvaniz Tepsi ve Decker Galvaniz İçki Kovası da piknik sırasında keyfinize keyif katan ve hayatı kolaylaştıran alternatifler arasında yer alıyor.

    Nostaljik buzdolaplarına yeni bir soluk getiren Kırmızı Portatif Soğutucu, piknik boyunca içeceklerinizi soğuk tutarken, Peterboro El Yapımı Piknik Sepeti ise klasik sepet örgüsü tasarımıyla piknik ortamını tamamlıyor.

    Crate and Barrel, dışardaki havanın keyfini piknikte çıkartmak isteyenleri, Akasya, Zorlu Center, Maçka Outlet, Ankara Next Level, Bodrum Midtown AVM, Bodrum Yalıkavak mağazalarına sizleri bekliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.