DOLAR 32,4453
EURO 34,7435
ALTIN 2437,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’dan yemek odası önerileri

    Crate and Barrel’dan yemek odası önerileri
    11.09.2017
    A+
    A-

    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, fark yaratan yemek odalarına ilham kaynağı oluyor

    Şık ve kullanışlı ürünleri ile yaşam alanlarına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, uzun sohbetlere ev sahipliği yapan yemek saatlerine eşlik edecek dekorasyon önerileri ile yaratıcılıkla dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

    Yemek masalarından sandalyelere, halılardan perdelere kadar seçeceğiniz her şey, yemek odasında toplanacak aile ve arkadaşlarınızla paylaşacağınız ortamın tonunu belirler. Crate and Barrel, fark yaratan bir yemek odası dekorasyonu için “Yemek alanınız ne büyüklükte? Haftada / ayda kaç akşamı yemek odanızda geçireceksiniz? Çok sık misafiriniz gelir mi? Eğer sık sık misafir geliyorsa genelde kaç kişi ağırlıyorsunuz? Oda aynı zamanda aile yemekleri için kullanılacak mı? Yemekli partiler için? Hiçbiri mi? İkisi de mi? Kutlama amaçlı toplanmalarınız olacak mı? Oturma düzenli bir toplanma mı tercih edersiniz yoksa daha rahat bir düzen mi? Bir ev sahibi olarak stilinizi nasıl tanımlarsınız? Hafif dağınık ve rahat mı yoksa düzenli ve muntazam mı?” gibi soruları yanıtlamanın önemli olduğunun altını çiziyor.

    Tüm bu soruların yanıtlarından sonra, en ideal yemek odası için Crate and Barrel, masa, sandalye, halı, perde ve tamamlayıcı aksesuarları bir arada sunuyor.

    Masa ve sandalye önerileri

    Yuvarlak masalar küçük çaplı toplanmalar için en iyi seçim olurken, kanatlı masalar gerektiğinde daha küçük veya kalabalık grupları ağırlamak için pratik çözümler sunar. Crate and Barrel, değişik eşyaları bir arada kullanmaktan çekinmemenizi de öneriyor. Aynı renkte farklı sandalye modelleri, aynı sandalyelerin farklı renklerini ya da aynı eşyadan değişik desenlerde birkaç tane kullanabilir, vintage ve moderni çeşitlilik adına birleştirebilirsiniz. Sandalye yüksekliği ilk defa gören insana önemli bir mesaj verir. Sırt bölümü yüksek olan kolluk kısmı olan sandalyeler görsel olarak ortamı domine ederken, kısa boylu kolsuz sandalyeler masanızla kolayca kaynaşırlar. Yemek masası bankları ise daha rahat bir tarzda döşenmiş yemek odaları için uygundur. Bankları sandalyelerle beraber kullanabilir ya da masanın iki tarafı için de birer tane alabilirsiniz.

    Yemek odalarını tamamlayan halı ve perdeler

    Halılar, odadaki diğer objelere bütünlük kazandırır. Cesur ya da ince, desenli ya da düz renk, lüks ya da mütevazı görünümlü, herkes için kesinlikle ideal bir halı vardır. Crate and Barrel, misafirleriniz masadan kalkarken sandalyelerini geriye doğru ittiklerinde dışarıya taşırmayacak kadar büyük bir halı almanızı öneriyor.

    Perde konusunda ise, zengin ve parlak desenler eğer diğer eşyalarınız sade bir tarza sahipse güzel duracaktır. Kalın ve ağır kumaşlar resmiyeti çağrıştırırken keten gibi daha ince kumaşlar ortama daha neşeli bir hava katan seçenekler arasında yer alıyor.

    Fark yaratan bir son dokunuş için: Dekoratif Objeler

    Yemek odanızın kalan alanlarını zevkinizi yansıtan objelerle süsleyebilirsiniz. Masası küçük olanlar, yemeklerini bir sehpanın üzerinde de servis edebilir. Küçük bir masa, bir büfe kullanımı için de ideal bir düzen oluşturur. Servis arabaları, içecekleri hem ayrı bir yerde tutmanızı sağlar hem de salon ve mutfak arasında pratik bir çözüm sunar.

    Hayalinizdeki yemek odasına ilham veren Crate and Barrel, sizi Akasya, Zorlu Center, Ankara Next Level AVM, Bodrum Midtown AVM, Bodrum Yalıkavak mağazalarına bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.