DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crate and Barrel’ın yeni sezon konseptleri ile evlerinize kışa hazırlayın

    Crate and Barrel’ın yeni sezon konseptleri ile evlerinize kışa hazırlayın
    05.09.2017
    A+
    A-

    Crate and Barrel, sonbaharın renklerini ve trendlerini yaşam alanlarına taşımanız için ilham kaynağı oluyor

    Keyifli yaşam alanlarının A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını bir arada sunan Crate and Barrel, sonbahar – kış sezonunun trendlerini açıklıyor. Sonbahar gelmesi ile birlikte sakinleştirici etkiye sahip huzurlu atmosferler ön plana çıkıyor. Crate and Barrel’da bu sezon “Monokrom Ev” konsepti dikkat çekiyor.

    Crate and Barrel’ın sonbahar konsepti nötr tonlar içeriyor. Renklerin uyumunu yansıtan bu monokrom palet, tasarıma odaklanmaya izin veriyor. Bu sezon şekil, biçim ve dokular ön plana çıkıyor. Crate and Barrel sezonun detaylarını Aspen, Gramercy ve Wilmette olmak üzere üç farklı monokrom ev konsepti ile anlatıyor.

    ASPEN: DOKULAR ÖN PLANDA

    Üç konsept arasında en monokromatik olmasıyla öne çıkan Aspen, stil sahibi ve katman katman doğal dokulara sahip renklerden oluşuyor. Aspen konseptini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için Crate and Barrel, gri Lounge II Serisini, Dakota Yemek Masasını, farklı renk seçeneklerine sahip Marin Serisini öneriyor.

    GRAMERCY: LOŞ VE MODERN

    Gramercy konsepti, parlak ve göz kamaştıran renk dokunuşlarına sahip tasarımlarla ön plana çıkıyor. Sofistike modern tarzı yansıtmak için parlaklıkların kullanıldığı konseptte dışardan gelen şehir ışıkları, içerde kullanılan pirinç kaplı eşyalarda yansıyor. Gramercy konseptini yaşam alanlarına taşıyacaklar için Gia, Rochelle ve Dryden Kanepeler en ideal alternatifler arasında yer alıyor. Fark yaratan sunumlar için ise Crate and Barrel, bakır rengin ön plana çıktığı Beck ve Keaton Serilerini öneriyor.

    WILMETTE: KLASİKLERDEN VAZGEÇEMEYENLER

    Geniş ailelere hitap eden Wilmette evi, yüksek enerjisi ile unutulmaz anlara şahitlik ediyor. Her an bir hareketliliğin hakim olduğu bu evde, kalabalık sofralar için Winnetka Dikdörtgen veya Yuvarlak Büyüyebilen Yemek Masaları hem şık hem de kullanışlı bir alternatif sunuyor. Klasiklerden vazgeçmeyenler Wilmette konseptine mavi ve gümüş renkler ile ferahlık katarken, Crate and Barrel’ın Verano Koltuk ve Kanepeleri yaşam alanlarını tamamlayacak şık alternatifler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.