DOLAR 32,4643
EURO 34,7698
ALTIN 2478,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Creavit’ten modern banyolar için ikonik bir tasarım: FLAT

    Creavit’ten modern banyolar için ikonik bir tasarım: FLAT
    03.06.2020
    A+
    A-

    Creavit, premium banyo mobilyası kategorisinde tasarladığı FLAT ile, modern banyolar için ikonik bir ürün sunuyor.160cm’lik palazzo renk lake kaplama gövdeye sahip FLAT, suya dayanıklı geniş granit tezgâhı ile göz dolduruyor. Tezgâh ve gövde birleşiminde kullanılan ayna detayı ise tasarımda göze çarpan farklılıklardan sadece biri. 100cm’lik yuvarlak aynası ile kullanıcısına ekstra geniş bir görüş sağlarken, dokunmatik LED aydınlatması sayesinde ortam ışından bağımsız, tatmin edici bir kullanım deneyimi sunuyor.

    Gündelik kullanılan kişisel bakım, sağlık ve kozmetik ürünleri için geniş granit tezgâhı sayesinde bolca alan özgürlüğü sunan FLAT, 160 cm’lik bas-aç çekmeceli alt modülü, çift kapak çekmece ve raflı boy dolabı sayesinde geniş saklama alanı alternatiflerini birlikte sunuyor. Banyoda ihtiyaç duyulan her şeyi kullanım alanlarına göre ayırmanıza olanak sağlıyor. Creavit en yeni banyo mobilyası FLAT’i, UNICERA fuarında incecik kenar teknolojisi ile büyük beğeni toplayan yeni lavabo serisi LOOP’un 60cm’lik modeli ile tamamlıyor. FLAT’in LED aydınlatma özelliğine sahip çekmeceleri ise Creavit’in kullanıcısına sunduğu teknolojik kolaylıklardan bir diğeri.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.