DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Crowne Plaza Florya Yeni Genel Müdürü; VOLKAN ÖZTÜRKLER

    Crowne Plaza Florya Yeni Genel Müdürü; VOLKAN ÖZTÜRKLER
    25.07.2017
    A+
    A-

    Turizm ve otelcilik sektöründe uluslararası deneyime sahip, sektörün genç ve dinamik yöneticilerinden Volkan Öztürkler, Crowne Plaza Florya’nın Genel Müdürü olarak göreve başladı.

    1976 İstanbul doğumlu olan Volkan Öztürkler, lisans eğitimini  Florida Üniversitesinde tamamlamıştır. 20 yılı aşkın turizm ve otelcilik deneyimine sahip Öztürkler, sırasıyla Boca West Country Club, Boca Resort & Club, The Ritz Carlton, Rixos gibi lüks segment markalarda üst kademe yöneticilik ve genel müdürlük pozisyonlarında görev yapmıştır.

    Intercontinental Hotels Group’a ( IHG ) bağlı Crowne Plaza oteller zincirinin en yeni üyelerinden biri olan Crowne Plaza Istanbul Florya, Volkan Öztürkler’in yönetimi ile birlikte city-resort konseptini öne çıkartarak misafirlerinin memnuniyeti için yüksek kalitede hizmet sunmaya odaklanacaktır.

    Bir IHG Markası olan Crowne Plaza İstanbul-Florya :

    Marmara Denizi’nin göz kamaştırıcı noktasında, şehrin en eski kıyı semtlerinden biri olan Florya’nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Crowne Plaza Istanbul Florya, diğer şehir otellerinden farklı olarak denize sıfır konumu ve doğayla bütünleşik yapısı ile tam bir city-resort otel olarak misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama sunar.

    Crowne Plaza İstanbul-Florya; Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Merkezi’ne 7 km, dünyanın en büyük tematik akvaryumu ‘İstanbul Akvaryum’ ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi’ne ise sadece 3 dakika yürüyüş mesafesinde bulunur.

    Denize sıfır konumu ve mimarisiyle şehir merkezinde tatil beldesi sıcaklığını hissettiren marin temalı otel, birbirine bağlı 4 ayrı blok ve 279’u Superior, 26’sı Suite ve 1’i Presidential Suite olmak üzere tamamı balkonlu toplam 306 odaya sahip. Muhteşem deniz manzarası, geniş balkonlu odaları ve deniz kıyısında 7 kilometrelik yürüyüş parkuruyla dikkat çeken Crowne Plaza İstanbul-Florya, konaklama yapan misafirlerine SPA merkezinden yararlanma fırsatı sunuyor.

    Büyüklüğü 45 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen toplantı salonları ve 550 metrekare sütunsuz balo salonu ile özel davet ve toplantılara ev sahipliği yapan Crowne Plaza İstanbul-Florya’da açık hava etkinlikleri için toplam 1.600 metrekare olan havuz başı ve bahçe alanları da kullanılabiliyor.

    Akdeniz ve dünya mutfaklarından iddialı lezzetler sunan otel, deneyimli ve hep güler yüzlü kadrosuyla fark yaratıyor.

    *Crowne Plaza İstanbul-Florya; ‘The Guardian and Observer Travel 2016′ ödüllerinde misafirlerinin oylarıyla ‘’En İyi Otel Zinciri’’ seçilen Crowne Plaza Hotels&Resorts’un en yeni üyelerinden.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.