DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çukur dizisinin tekrarı ne zaman 5. bölüm?

    Çukur dizisinin tekrarı ne zaman 5. bölüm?
    20.11.2017
    A+
    A-

    Show TV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizisi Çukur 5. bölüm ile ekranlara geldi. Diziyi seyredemeyenler için tekrarı var.. 5. bölümün tekrarı 24 Kasım Cuma gecesi saat 00:30’da… . 26 Kasım Pazar günü saat 14:00’da..

    5. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

    Yamaç, ne pahasına olursa olsun aralarındaki haini bulmaya kararlıdır. Ancak karşısında büyük bir engel vardır. Yamaç’ın, herkesi aileden biri olarak gören İdris’i bu ihtimale inandırması, haini bulmasından çok daha zorlu olacaktır. Baba-oğul arasındaki tansiyon giderek yükselir. Koçovalı kadınları arasında da fırtınalar eser. Sena’nın, Sultan Koçovalı’nın kurallarına uymaya niyeti yoktur. Dört duvar arasından dışarı adım attığı an mahalleden tanıştığı biri, ona Çukur’un gerçek yüzünü gösterecektir. Kendisiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkmaması için en yakınındakileri bile ateşe atmaktan çekinmeyen Selim, geri dönüşü olmayan bir hata yapar. Mahalleye hızlı bir giriş yapan Vartolu ise Çukur’un sakinlerinin sevgisini kazanmak için adım atar. İdris Koçovalı’nın yerine göz diken Vartolu, asıl savaşı başlatacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.