DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çukurova Balkon’da 31 Ekim’e kadar özel kampanya

    Çukurova Balkon’da 31 Ekim’e kadar özel kampanya
    23.10.2018
    A+
    A-

    Yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı

    SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul’un, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanyası 31 Ekim’de sona eriyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 10 yıla kadar 0.98 faiz fırsatı sunan Çukurova Balkon’dan, sadece 42 bin TL peşinat ödeyerek 120 ayda aylık 3.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. 1+1’den 4+1’e kadar her zevke ve ihtiyaca uygun daire alternatifleriyle dikkat çeken Çukurova Balkon’un en önemli avantajlarından biri iskanı alınmış ve hemen teslim edilen bir proje olması. Hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere deniz ve orman manzaralı balkonları, geniş terasları ve bahçe kullanım alanları ile sosyal hayatın merkezinde mavi ve yeşille iç içe bir yaşam vadeden Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor.

    İnşaat sektöründe 25 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı özel kampanyası 31 Ekim’de son buluyor Kısa süre için geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 10 yıla kadar 0.98 faiz oranıyla iskanı alınmış, hemen teslim konut sahibi olmak mümkün. Bu kampanya ile Çukurova Balkon’dan 42 bin TL peşinat ve 120 ayda aylık 3.150 TL taksitle daire alınabiliyor.

    Kira garantili daireler

    Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor. Böylelikle yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

    Adalar ve orman manzaralı geniş balkon ve teraslar

    Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım imkanı sağladığı gibi aynı zamanda şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında oksijen deposu gibi bir bölgede eşsiz manzara sunuyor. Her cephesinde bölgenin ayrı bir manzarasına açılan Çukurova Balkon’da tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı dairelerde ise 30 metreye kadar teras yer alıyor.

     

     

    Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

    Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli konut alternatifleriyle dikkat çeken Çukurova Balkon, ister deniz ve adalar ister orman manzaralı daireleriyle şehrin merkezinde mavi ve yeşille iç içe yaşama imkanı sunuyor. Projede, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odalarının farklı büyüklüklerde planlandığı Çukurova Balkon’da, 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor.

    İki katlı kapalı sosyal tesis ve yüzde 85 yeşil alan

    Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor. Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanılabiliyor.

    Neden Kartal?

    İstanbul’un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi Kartal, Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni bir cazibe merkezine dönüştü. Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çeken Kartal; E-5 ve TEM bağlantı güzergahları, deniz otobüsü, hızlı feribot, Marmaray ve metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle hem yaşamak hem de yatırım yapmak için oldukça avantajlı bir bölge haline geldi. Alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler, üniversite ve okullar açısından zengin bir ilçe olan Kartal, hayatın merkezinde konumlanıyor olmasına rağmen uzun sahil şeridi, adalara ve Aydos Ormanı’na yakınlık gibi özellikleriyle aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşama imkan tanıyor. Uzmanlar önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivmeyle değerlenmesi beklenen Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların dairelerini çok hızlı bir şekilde kiraya verebildiklerini ya da istedikleri zaman değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satabildiklerini açıklıyor. Bölgenin özelliklerine kıyasla şu an itibariyle oldukça uygun olan konut fiyatlarının gelecek dönemde artması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.