DOLAR 32,5795
EURO 34,995
ALTIN 2456,547
BIST 9761,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birevim Standı’nı ziyaret etti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birevim Standı’nı ziyaret etti
    25.11.2018
    A+
    A-

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17.si düzenlenen MÜSİAD EXPO’nun son gününde yaptığı konuşma öncesinde Birevim standını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı burada Birevim’in ana sponsoru olduğu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ve Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ile bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Birevim standında Tasarrufa Dayalı Faizsiz yöntemler hakkında bilgi aldı.

    Birevim standına kurulan Diriliş Ertuğrul otağında dizinin sevilen oyuncularından Nurettin Sönmez, Hakan Serim ve Oğuz Yarımay, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Mehmet Bozdağ’dan yeni projeleri hakkında bilgi aldıktan sonra “Diriliş Ertuğrul” ekibine yeni sezonda başarılar dileyerek alandan ayrıldı.

    Birevim Yönetim Kurulu Murat Çiftçi “Türkiye’de her iki evden birinin izlediği, ülkemizi tüm dünyada temsil eden, Cumhurbaşkanımızın da sevdiği “Diriliş Ertuğrul” dizisinin ana sponsoru olmaktan dolayı çok gururluyuz. Dizideki baş karakter ve Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda en büyük adımları atan Ertuğrul Gazi’nin faizsiz sistemini bugün halen ülkemizde devam ettiriyor, herkesi ev sahibi yapmak için çalışıyoruz” dedi.

    Yenilikçi bakış açısı ve tasarrufa dayalı faizsiz kampanya modelleriyle herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen Birevim’in standında kurulan Diriliş Ertuğrul çadırına tüm fuar süresince ilgi büyüktü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.