DOLAR 32,4655
EURO 34,7717
ALTIN 2441,424
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CVK Safira Spa’dan Uzakdoğu masajları paketi ile yenilenme fırsatı

    CVK Safira Spa’dan Uzakdoğu masajları paketi ile yenilenme fırsatı
    25.05.2018
    A+
    A-

    CVK Safira Spa; üç farklı masajdan oluşan “Uzakdoğu Esintisi” paketini çok özel bir indirim ile sunuyor. 31 Temmuz’a kadar geçerli olan paket fiyatı dahilindeki masajlar yıl sonuna kadar kullanılabilecek.

    CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul bünyesinde hizmet veren CVK Safira Spa, şehir hayatının yorgunluğunu üzerinden atıp yenilenmek isteyenler için ‘Uzak Doğu Esintisi’ masaj paketini hazırladı. Bali, Thai ve Lomi Lomi masajarından oluşan paket, Temmuz sonuna kadar %45 indirim ile sunuluyor.

    Bali Masajı; vücudunuzdaki kan, oksijen ve enerji akışını hızlandırarak enerji merkezinizi dengelerken; Thai masajı kaslardaki gerginliği azaltarak stres seviyenizi düşürüyor. Sıcak yağlarla yapılan Lomi Lomi masajı ise ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeye yardımcı oluyor. 31 Temmuz tarihine kadar, 1.120 TL yerine 615 TL fiyat ile satışa sunulan Uzakdoğu Esintisi paketindeki masajlar, yıl sonuna kadar kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.