DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dagi ev giyim koleksiyonuyla çocuklara enerji geliyor

    16.04.2018
    A+
    A-

    Dagi, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladığı tropik ev giyim koleksiyonuyla kutluyor. Yumuşak yapısı ve eğlenceli tasarımlarıyla çocukların hassas ciltlerine uygun koleksiyon sunan Dagi rengarenk  ürünleriyle ailelerin tercihi oluyor. Koleksiyonda yer alan mini-me trendine özel hazırlanan anne-kız, baba-oğul ürün grupları  tüm ailenin enerjik ve uyumlu olmasını sağlıyor.

    Dagi, çocuklar için hazırladığı rengarenk, cıvıl cıvıl tropik ev giyim  koleksiyonunu 23 Nisan’a özel çocuklar ve ailelerle buluşturuyor. Düğmeli modellerin yanı sıra tasarlanan kapüşonlu, fermuarlı, t-shirt, şort, elbise modelleri bahar ve yaz ayları için çocuklara kullanım kolaylığı sunuyor. Koleksiyonda çocukların enerjik yapısına uygun renkler kullanan Dagi, sarı, mavi ve yeşilin en canlı tonlarına yer verirken, klasik renklerden de ödün vermiyor.

     

    Çocukların bahar neşesi Dagi’den

    Tüm ailenin neşeyle kullanacağı ürünler sunan Dagi, çocuk ev giyim grubunda renkleri özgür bırakıyor. Erkeklere ve kızlara göre ayrı tasarımların yer aldığı koleksiyonda mavi, limon sarısı, oranj, kırmızı, yeşil ve daha klasik lacivert renklerle birlikte pastel tonlarına da yer veriyor. Tropik esintilerin, meyvelerin ve floral desenlerin yer aldığı ev giyim koleksiyonuyla çocuklar en renkli 23 Nisan hediyelerine kavuşuyor. Tasarımda çocukları özgür kılacak kesimlere de yer veren Dagi, önü düğmeli modellerin yanı sıra erkek çocuklar için 3’lü şort takım ve kız çocuklar için elbise alternatifleriyle de geniş ürün seçenekleri sunuyor.

     

    Doğal ürünler çocukların hassas ciltlerine özel
    Kumaşın rahatlığını, yumuşaklığını ve kalitesini şık tasarımlarla birleştiren Dagi, pamuk gibi ter emiciliği yüksek olan doğal malzemelerle hazırlanan koleksiyonuyla çocuklar için doğal şıklığı sağlıyor. Çocukların hassas vücut yapılarına ve enerjilerine uygun eğlenceli tasarımlar ve kumaşlarla annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarına giydirebilecekleri bir koleksiyon sunuyor. T-shirt-şort takımlar , fanila, eşofman ve  pijama gibi ürünlerle çocuklar en sevdikleri oyunları rahatça oynayarak bahar aylarının tadını çıkarıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.