DOLAR 32,4665
EURO 34,7725
ALTIN 2440,124
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daikin ısıtmadaki iddiasını Hoval’in yeni kazanları ile güçlendirdi

    Daikin ısıtmadaki iddiasını Hoval’in yeni kazanları ile güçlendirdi

    İklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi markası Daikin, soğutmada olduğu gibi ısıtmadaki iddiasını artırırken, geniş ürün gamı ile farklı mekanların farklı ihtiyaçlarını karşılıyor. Son olarak ürün gamına eklediği segmentinin en küçük hacimli cihazı Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi ve Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası ile ısıtmada atağa geçen Daikin, dünyanın önde gelen kazan üreticilerinden Hoval’le yürüttüğü işbirliği ile de verimlilik değeri yüksek alternatifler sunuyor.

    Sahip olduğu geniş ürün gamı ile bireyselden endüstriyel çözümlere kadar tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılayan Daikin, işbirliği yaptığı güçlü markalar ile de kullanıcısına yüksek verimlilik ve konfor alternatifleri sunuyor. Isıtma sezonunun başlamasıyla birlikte, segmentinin en küçük hacimli cihazı Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi’yi tanıtarak bu pazardaki hedeflerini büyüten, hemen ardından tam yoğuşmalı kombi ile entegre bir şekilde çalışan Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası ile ürün gamına yenilikçi ürünler eklemeye devam eden Daikin, işbirliği yaptığı öncü markalar ile de bu iddiasını güçlendiriyor.

    İklimlendirme sektörünün dünya devi Daikin, Türkiye’de soğutma sektöründe yakaladığı başarıyı Hoval kazanları ile merkezi ısıtma sektöründe de yayarak, Türkiye’deki ısıtma pazarında güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor. Daikin Türkiye, enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasını temel alarak, İngiltere, İtalya, Avusturya ve Slovakya’daki fabrikalarında ileri teknolojiyle üretim yapan Hoval ile 11 yıldır işbirliğini sürdürüyor. Türkiye ısıtma pazarında iddialı bir çıkış yapan Daikin, Hoval’in farklı teknolojileri ve sistem çözümleri ile merkezi ısıtma pazarında önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Daikin Türkiye’nin satış portföyünde Hoval’in duvar tipi yoğuşmalı kazanları, entegre brülörlü yer tipi yoğuşmalı kazanları, çelik kazanları, endüstriyel büyük kapasiteli sıcak su kazanları, boylerleri ve hava apareyleri yer alıyor.

    KRALİÇENİN SARAYINDAN LÜKS OTELLERE

    Lihtenştayn’da 1932 yılında kurulan Hoval, bugün dört ayrı ülkede üretim yapıyor. Dünyanın önde gelen kazan üreticilerinden biri olarak, Lihtenştayn’ın yanı sıra İngiltere, Avusturya ve Slovakya’da fabrikaları bulunan Hoval, 50 ülkede pazarlama ve satış faaliyetleri yürütüyor. Hoval kazanları, üstün özellikleri nedeniyle başta dünyanın en önemli tarihi yapılarından Buckingham Sarayı olmak üzere, İngiltere’nin ünlü tiyatro ve sanat merkezi National Theatre ve Wembley Stadyumu gibi seçkin projelerin tercih ettiği marka olarak tanınıyor. Bunun yanı sıra dünyadaki pek çok büyük üretim tesisinin, lüks otelin de tercihi olan Hoval, Türkiye’de ise Hilton İstanbul Bomonti Hotel, Four Seasons Bosphorus Hotel, Forum Bayrampaşa AVM, Özyeğin Üniversitesi ve Istanbloom Rezidans gibi çok sayıda önemli yapıya hizmet veriyor. Daikin, Türkiye’nin dışında, Kuzey Irak, Azerbaycan, Türkmenistan gibi farklı ülkelerde de Hoval ürünlerinin satışını yapıyor. Böylece Daikin, Hoval ile dünyanın farklı ülkelerinde de geniş bir coğrafyada hizmet sunuyor.

    FARKLI KAZAN TEKNOLOJİLERİ, KOMPAKT DİZAYN

    Yüksek verimli ve uzun ömürlü olmaları ve yaygın teknik destek nedeniyle Hoval ürünleri hastane, otel, alışveriş merkezi, konut ve ofis projeleri tarafından tercih ediliyor. Özellikle, “Yeşil Bina Sertifikasyon” sistemleri Leed ve Breeam gibi yeşil bina sertifikası almak isteyen projelerde Hoval ürünleri önemli avantajlar sunuyor. Daikin Türkiye, fabrika projelerinde hava apareyleri ile de öne çıkan Hoval ürünleriyle, müşterilerine sunduğu komple sistem çözümü ile farklı avantajlar sağlıyor.

    Hoval kazanları dünyada özellikle farklı kazan teknolojileri, kompakt dizaynları, yüksek su hacimleri, uzun ömürlü olması, patentli aluFer eşanjör yapısı, yüksek verimleri, kazan kontrol sistemleri, düşük nitrik oksit (NOx) ve karbonmonoksit (CO) salınımları ve yeşil binalarda kullanılmaya uygun özellikleri ile tanınıyor. Hoval ürünleri, yüksek teknolojili ve uzun ömürlü olmasının yanında Hoval’in verdiği sistem mühendisliği hizmeti nedeniyle seçkin projelerde tercih ediliyor. Kazan satışının yanında, yaygın eğitim çalışmalarıyla uzmanlar yetiştiren Daikin Türkiye, geniş uzman kadrosuyla tesisatla ilgili mühendislik hizmeti de veriyor.

    Daikin güvencesi ile Türkiye pazarına sunulan Hoval ürünleri:

    Ultragas Seri Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan: 15 kW’dan 2300 kW kapasiteye kadar premiks brülörlü sıcak su kazanı. Hoval’in patentine sahip aluFer® eşanjörün yapısı sayesinde %10 -20 arasında daha fazla yoğuşma sağlanıyor. Paslanmaz çelik boru içerisinde, özel tasarımlı alüminyum boru, kanatçık ve yüzey profillerinden oluşan Alufer duman borusu beş kat daha fazla ısı transfer yüzeyi ile yüksek bir verim (%109,9 DIN 4702 part 8’e göre, 40oC/ 30oC) sağlıyor. Premiks brülörü ile 1:12’ye kadar geniş bir modülasyon aralığı ile sessizlik ve düşük elektrik tüketimi sunuyor. Duman borularının ve brülörün dik yerleşimi sayesinde kazanın kapladığı alan minimize edilerek, kazanın kendi kendini temizlemesi sağlanıyor.

    Compactgas Serisi Yüksek Verimli, Gaz Yakıtlı, Çelik Sıcak Su Kazanı: Compactgas, yoğuşmalı ve yoğuşmasız kazanlar arasındaki boşluğu doldurarak gaz yakıtlı, 700 kW’dan 4200 kW’a kadar, yüksek sıcaklık isteyen sistemler için yüksek verim değerleri sunuyor. (EN 303’e göre %30 kısmi yükte %97.4, tam yükte 80 / 60oC ’de %96.5). Low-NOx brülörlere uygun, düşük emisyon değerleri sunuyor. Tasarımı sayesinde az yer kaplıyor.Yenilikçi kazan tasarımı ile öne çıkan bu cihaz, aluFer® ısı eşanjörü ile klasik düşük sıcaklık kazanlarına göre baca gazı sıcaklığını önemli oranda düşürüyor. (Tam yükte, 80oC su sıcaklığında, maksimum baca gazı sıcaklığı 103oC ). Su ve baca bağlantısı kazan üst kısmından olan bu cihaz, kompakt tasarımı sayesinde kazan dairesinde az yer kaplıyor.

    Max – 3 3 Geçişli Yaz ve Sıvı Yakıtlı, Çelik Sıcak Su Kazanı: 500 kW’dan 7200 kW’a kadar,

    düşük baca sıcaklığı ile yüksek verim değeri sunuyor. (Tam yükte 80 / 60oC de maksimum baca sıcaklığı 180oC, verim %94’a kadar). 3. geçiş duman borularının özel tasarımlı gamzeli yapısı, duman gazlarının türbülanslı şekilde akmasını sağlayarak, ısı transferini artırıyor ve böylece yüksek bir kazan verimi sunuyor. Max 3 serisi kazanlar Low-NOx brülörlere uygun olup, düşük emisyon değerleri ile çalışıyor. Max 3 serisi kazanlar kendinden ekonomizörlü modelleri ile de 80/60oC de nominal gücü 7.529 kW’a kadar geniş ürün gamı sunuyor.

    Toptronic E Kontrol Paneli: Hoval kazan kontrol paneli TopTronic E, yeni jenerasyon ısıtma sistemi kontrolörüdür. Tüm Hoval ısıtma sistemini tek bir kontrolör ile birbirleri ile haberleştiriyor. Grafik gösterimli, dokunmatik ekranı ile şık ve kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. Haberleşme Hoval Can Bus üzerinden gerçekleştiriliyor ve 8 adet kazan kaskad olarak çalıştırılabiliyor. 16 Toptanic E genişleme modülü birbirleri ile haberleşebiliyor ve 48 karışım devresi kontrol edilebiliyor. Modülasyonlu brülörleri oransal kontrol ederek, brülör için ilave modülasyon kitine gerek bırakmıyor. Toptronic E, Mod bus, 0-10 V, KNX ile bina yönetim sistemlerine bağlanabiliyor. Güneş enerjisi, akümülasyon, online kontrol için genişleme modül imkanı sunuyor. Online erişim ile arıza teşhisi, sistem çalışması ve parametre ayarları yapılabiliyor.

    Modül Plus Boyler: Büyük miktarda sıcak su talebi olan binaların, az yer kaplayarak sıcak su gereksinimi sağlayan, sekonder tarafı paslanmaz çelik olan bir hızlı boylerdir.Sıcak su modüllerinin birbirine seri olarak bağlanmasından dolayı, su sirkülasyonu olmayan ölü hacim oluşturmuyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik (1.4401) yapısı ile en üst seviyede hijyen koruması sağlıyor. Sıcak su kapasitesi 640 litre/h’den 10.000 litre/h’a kadardır (90oC primer, 60oC sekonder). Yüksek verimi, kolay bakımı, sık bakıma gereksinim duymaması ile işletme maliyetlerinde tasarruf sağlıyor. Boyler ceketi ayrı olarak sevk edildiğinden boyler, 80 cm genişliğindeki standart kapılardan kolaylıkla geçebilme imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.