DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim, hemen ‘Mavi Tur’

    Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim, hemen ‘Mavi Tur’
    17.07.2018
    A+
    A-

    Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınıyor. Çift kişilik Mavi Tur da hediyesi…


    Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu’nun bünyesinde faaliyet gösteren Bodur Gayrimenkul tarafından inşa edilenDaire Kartal, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile Daire Kartal’dan bu yaz ev alanlar yüzde 15 indirim ve yüzde 0.98 vade farkı avantajından faydalanabilecek. Kampanyaya katılanlar tapularınıhemen alacak, evlerine hemen taşınabilecek ve tüm bunlara ek olarak çift kişilik Mavi Tur kazanacak.

    Taksitleri kira ile ödeme avantajı

    Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Daire Kartal projemiz birçok özelliğiyle ilk günden itibaren sektörde ağırlığını hissettirdi. İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Kartal’da hayata geçirdiğimiz proje kaliteli bir konutta yaşamak veya yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisini görüyor. Hemen teslim ve hemen kiralama avantajı bulunan projemizde ev alacaklar taksitlerini kira ile ödeme avantajına da sahip oluyor” diye konuştu.

    Leed Gold sertifikalı proje

    Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Ödülü olan Leed Gold Sertifikasını alan Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik sunuyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerinin kullanıldığı Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı ile dikkat çekiyor. Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

    Metroya sadece 350 metre uzaklıkta

    Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.