DOLAR 32,338
EURO 35,1356
ALTIN 2240,496
BIST 8726,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Daire Kartal’dan iki cazip seçenek

    Daire Kartal’dan iki cazip seçenek
    27.02.2017
    A+
    A-

    İster ‘peşinatsız evini hemen al taksitlere taşınınca başla’, ister ‘60 ay sıfır faizle ev sahibi ol’


    Bodur Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinde, peşinat yatırmadan taksitlere taşınınca başlama imkanının yanı sıra, 60 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesinden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak imkanlar sağlıyor.

    ‘Peşinat ödemeyin taksitlere taşınınca başlayın’, ‘60 ay sıfır faizden yararlanın’, ‘Eylülde taşının’ sloganıyla cazip seçeneklerin sunulduğu Daire Kartal projesinden, hiç para ödemeden sözleşmenizi imzalayıp yeni bir dairenin sahibi olabilirsiniz.

    ‘Daire Kartal’ projesinde 355 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulan daire tiplerinden, size en uygun olanını seçin ve peşinat yatırmadan, taşınana kadar taksit de ödemeden ev sahibi olmanın keyfini çıkarın. Ödemelerinize ise Eylül 2017’de evinizi teslim aldıktan sonra başlayın.

    Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da
    Kartal’da yükselen prestijli projede, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan ‘Daire Kartal’, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor.

    Hem yatırım, hem de keyifli bir yaşam için ideal
    Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katan ‘Daire Kartal’, çok avantajlı ödeme koşullarından dolayı hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

    Geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için ideal
    Yüksek tavanları ve son derece şık, kullanışlı balkonları ile dikkat çeken daireler; konforlu, geniş ve ferah bir yaşam alanı sağlıyor. Projede yer alan daireler, ilk evini almak isteyenler için cazip olduğu kadar, geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için de ideal seçenekler sunuyor.

    Metroya sadece 350 metre uzaklıkta
    Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.