DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dalgalanma bittiğinde konut sektörü hareketlenecek

    Dalgalanma bittiğinde konut sektörü hareketlenecek
    11.10.2018
    A+
    A-

    Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yaşanan kur dalgalanmalarının konut sektörüne dair etkilerini anlattı.

    Döviz kurunda yaşanan dalgalanmaların durmasıyla birlikte konut sektörünün ivme kazanacağını aktaran Tolga Ülkealan “Elinde dövizi olan vatandaşlarımız için karlı bir döneme girdik. Bu dönemin en uygun şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. En uygun yatırım aracı olan konut her dönem olduğu gibi bu dönemde de rağbet görecektir” ifadelerini kullandı. Demir çelik fiyatlarında ve dolarda yaşanan artışın, hayata geçirilen kaliteli yaşam projelerine yansımadığını sözlerine ekleyen Ülkealan “Yaşanan gelişmeler konut sektörüne zam olarak geri dönmedi. Bu durum tüketici için büyük fırsat. Bizde bu nokta da elimizi taşı altına soktuk ve İncek’te hayata geçen Sunset İncek projemizin fiyatlarına bu artışı yansıtmadık. Konut alacak ve yatırım yapacak vatandaşlarımız için şu an tam zamanı. ”

    Fiyatların artması gündeme gelecek

    Konut alımını ertelemenin doğru olmadığını da sözlerine ekleyen Ülkealan “Piyasa koşulları sebebiyle, daire fiyatlarının düşmesini beklemek gerçekçi olmayacaktır. Eylül sonrası dönemde de fiyatların artması gündeme gelecektir. Bu noktada yatırımların ertelenmesini doğru bulmuyoruz. Zaman yatırım zamanı”

    Uygun ödeme koşulları ile Sunset İncek’te Yaşam

    İnşaatı hızla devam eden Sunset İncek’in ödeme kolaylıkları sunduğunu da anlatan Tolga Ülkealan “Projemizde de sunmuş olduğumuz; %10 peşinat ile kişilere özel ödeme planlarımız, vade farksız ödeme seçeneklerimiz, ara ödeme kolaylıklarımız ile biz de kampanyaya destek oluyoruz” dedi. Sunset İncek’in geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve çağdaş mimariyi bir araya getirdiğini anlatan Ülkealan “+1 konsepti ile konut sektörüne farklı bir mimari bakış getirdik. Projemiz 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilmektedir. Tüm dairelerimizin üç cepheli ve maksimumda güneş görmesi de rakiplerimizden bizi ayıran özelliklerimizdendir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.