DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Damat adaylarının ilk adresi Brooks Brothers

    Damat adaylarının ilk adresi Brooks Brothers
    19.04.2017
    A+
    A-

    Modern tasarımların zamansızlık uyarlamasıyla yeni sezona sonsuz şıklık kavramını getiren Brooks Brothers, düğün hazırlığı yapan stil sahibi damat adaylarının da ilk adresi oluyor.

    İki yüzyıllık yıllık moda ve stil mirasını smart ve casual tasarımlarına yansıttığı zamansız şıklık kavramıyla sunan Brooks Brothers, düğün hazırlığı yapan damat adaylarının da smokin seçimlerinde tercihi oluyor.

    Brooks Brothers’ın Amerikan stilini yansıtan üstün kalite smokinleri özel günlerin vazgeçilmezi olurken, sezonun trend renklerini barındıran mendiller, farklı tarz alternatifleri sunan papyonlar, özel tasarım kol düğmeleri, şıklığın en önemli ayrıntılarından ayakkabılar ve hayat kurtaran non-iron(ütü istemeyen) gömlekler Brooks Brothers mağazalarında stil sahibi erkeklerle buluşuyor.

    Non-iron gömleklerle düğün sonuna kadar stiliniz garanti altında!
    Brooks Brothers’ın non-iron(ütü istemeyen) gömleği düğün boyunca hareket halinde olan damatların stilini de garanti altına alıyor. Non-iron gömleklerde kullanılan tek iğne dikişi sayesinde, çok daha düz ve temiz bir dikiş görüntüsü sağlanırken, omurlardaki dalgalanmayı da önleniyor. Supima pamuğundan üretilen non-iron Brooks Brothers gömlekleri, daha aşağı konumlandırılmış düğmeleri sayesinde de dolma kalem akıntısına bile sizin için önlem alıyor.

    Milano modeli ile extra slim, Regent modeli ile slim ve Madison ile regular fitleri bulunan non-iron Brooks Brothers gömlekleri farklı renk seçenekleriyle detaylara önem verenlerin beğenisine sunuluyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.