DOLAR 32,5114
EURO 34,9486
ALTIN 2436,153
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss Soğutma Danimarka’da

    Danfoss Soğutma Danimarka’da

    Danfoss soğutma segmenti müşterileri Danimarka ve Fransa’da teknik detayları ilk ağızdan öğrenme şansı yakaladı.

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Türkiye’den soğutma segmentinde birlikte çalıştığı seçkin üretici firmalar ile Danimarka’ya teknik bir gezi düzenledi.

    Danfoss’un global yapısını ve sektördeki başarılarını yerinde görme şansı elde eden müşteriler, farklı fabrikaların genel yapılarını görme ve ürün sunumlarını ilk ağızdan dinleme şansı buldular. Yapılan teknik gezi kapsamında ilk olarak Nordborg’daki Danfoss Genel Merkezi ve expansion valf (genleşme valfi) fabrikası, ardından Danfoss Müzesi ile Grasten’deki güç çözümleri fabrikası, Kolding’de yer alan selenoid valf fabrikası ve Rodekro’daki ana lojistik merkezi ziyaret edildi.

    Fransadaki kompresör fabrikasına geçerek satış ve pazarlamadan sorumlu Bölgesel Segment Direktörlerinin teknik sunumlarını dinleyen ziyaretçilerin gezisi, fabrika ve test merkezi turu ile tamamlandı. Katılımcılar, bol soru cevap ile geçen eğitim hakkında memnuniyetlerini bildirdiler. Genel olarak kazanımı yüksek ve teknik açıdan verimli bir program olduğunu dile getirdiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.