DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danfoss Soğutma Ligi kampanyası sektörde farkındalık eğitimleri ile 500 kişiye ulaşacak

    Danfoss Soğutma Ligi kampanyası sektörde farkındalık eğitimleri ile 500 kişiye ulaşacak

    Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Türkiye’de bayi eğitimlerine Totaline, Frigoduman ve Cantaş bayileriyle devam ediyor. Danfoss Soğutma Ligi kampanyası ile sektörde farkındalık eğitimleri düzenleniyor.

    Danfoss Soğutma Sistemleri bu yıl sektöre yönelik eğitimlerine Danfoss Soğutma Ligi isimli kampanyası ile devam ediyor. İş ortaklarından Totaline, Frigoduman ve Cantaş ile iş birliği içerisinde geliştirilen programda ayda 2 kez teknisyenler ve sektöre yönelik seminerler düzenleniyor.

    Eğitimler, Danfoss Soğutma Sistemleri Eğitim Müdürü Adnan Güney tarafından verilirken, eğitimlerde Danfoss hat ekipmanlarının öneminin altı çiziliyor, doğru montaj bilgisi veriliyor. Adnan Güney konuyla ilgili; “Eğitimlerin amacı teknisyenlere ulaşıp doğru ekipmanı kullanarak doğru montajın yapılmasını öğretmek ve aynı zamanda farkındalık yaratmaktır. Sahada soğutma sistemlerinin bozulmasını en aza indirmek ve bozulması noktasında da saha teknisyenlerinin çözüm süreçlerini kısaltmaktır. Şimdiye kadar İzmir, İstanbul, Antalya ve Ankara’da olmak üzere seminerler verdik. Yıl sonuna kadar yapılacak tüm seminerlerle ulaşılacak kişi sayısı 500’ü geçecek.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.