DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Danilo Zanna: Önünde menü, fiyat ve yemek fotoğrafları olan restorandan hemen uzaklaşın

    Danilo Zanna: Önünde menü, fiyat ve yemek fotoğrafları olan restorandan hemen uzaklaşın
    13.09.2019
    A+
    A-

    “Elin Oğlu” TV programı ile isminden söz ettiren, yeni sezonda TV8 Ekranında yayınlanan MasterChef programında jüri koltuğunda izleyicilere tekrar “Merhaba” diyen MAG yazarı Danilo Zanna, alternatif tatil rotasını yeni yazısında kaleme aldı.

    “ Dünya’nın neresine giderseniz gidin eğer bir restoranın önünde menü, fiyat ve yemek fotoğrafları varsa kesinlikle o restorandan hemen uzaklaşmalısınız”

    Doğup büyüdüğü şehir olan Floransa’yı anlatan Danilo Zanna, tarih ve sanat ile ilgilenen seyahat tutkunlarına MAG Eylül sayısında öneriler sunuyor. Özellikle şeflik kariyeri ile başarılı projelerde yer alan Zanna, İtalya’ya sadece makarna, pizza ve tiramisu gözüyle bakmamayı da ekliyor. İtalya’nın sokak lezzetleri konusunda geniş bir yelpazeye sahip olduğunu belirten Zanna, “ Aslında işkembe, acı keskin domates sosu, soğan, kereviz ve istenilen malzeme ile tatlandırılabilir. Genelde sandviç şeklinde satılır ama özel bir restoranda tabakta da servis edilebilir. Bana soracak olursanız Lampredotto’yu sokakta yemelisiniz. Kesinlikle lezzet konusunda daha iyi bir sonuç alabilirsiniz” diyerek lezzet meraklılarına da sesleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.