DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dap Yapı’dan ödüllü projesi Validebağ Konakları’nda büyük kampanya

    Dap Yapı’dan ödüllü projesi Validebağ Konakları’nda büyük kampanya
    04.10.2019
    A+
    A-

    DAP Yapı, konut sahibi olmak isteyenler için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 oranla 180 ay vade fırsatı sunuyor.

    Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, İstanbul’daki projesi Validebağ Konakları’nda tüketiciler için farklı bir pencere araladı. Halihazırda yüzde 10 KDV indirim sunulan Validebağ Konakları’nda şimdi de yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade kampanyası başladı. Geçen sene Forbes dergisinin en fazla getiri sağlayan markalı konut projeleri raporunda kendi bölgesinin en değerli projesi seçilen Validebağ Konakları, yakın zamanda açıklanan bu seneki listede de yine kendi bölgesinin getiri potansiyeli yüksek projesi seçildi.

    Validebağ Korusu’na yürüme mesafesindeyer alan ve Boğaz’a komşu proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne 5 dk mesafede konumlanıyor. Validebağ Konakları, az katlı mimarisiyle bölgeye değer katıyor. 5’şer katlı toplam 319 konaktan oluşan, 1+1’den 6+1’e, 70 metrekareden 650 metrekareye farklı tiplerde konak seçenekleri bulunan Validebağ Konakları, yeşilin tüm zenginliğini sunan koru manzarasına ek olarak, geniş iç bahçeler ve gölet manzarasına da sahip. Özel lokasyondaki projede yüzde10 KDV avantajı ile ciddi indirim sağlandığına dikkat çeken Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Şimdi de kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık. Biz de yüzde 0,99 oranla 180 ay vade fırsatı sunuyoruz.” dedi. Buna göre müşterilerin artık yüzde 1,5 yerine 0,99 oranla alım fırsatı yakalayacağını kaydeden Yılmaz, “Faiz fırsatı sayesinde tüketicilerin yatırım yapmaya başladığını görüyoruz. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na göre faizlerin yüzde 1’in altına çekildiği ağustos ayında 2,7 milyar liralık konut kredisi kullanıldı. Yine TÜİK’in açıkladığı son ciro endeksinde, Temmuz’da yüzde 9,2 artış yaşandığını görüyoruz. Özetle tüketici alıma başladı. Bu, kamu bankaları öncülüğünde başlayan faiz indiriminin ve doların aşağı yönlü hareketinin başlayan yansıması.” dedi.

    Konut Almak Hiç Bu kadar Kolay Olmamıştı

    Yoğun talebi geri çevirmemek adına bu kampanyayı devreye aldıkları müjdesini veren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konut sahibi olmak isteyenler için sürpriz yapmaya devam ediyoruz. Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek tüketicinin yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya başlattık.” dedi. Yılmaz, konut almanın artan maliyetlere rağmen fedakar kampanyalar sayesinde en cazip dönemini yaşandığını vurgulayarak, “Konut almak hiç bu kadar kolay olmamıştı.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.