DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dardenia Akademi kuruldu

    Dardenia Akademi kuruldu
    11.07.2017
    A+
    A-

    Dardenia, fine fast-food kategorisindeki yenilikçi anlayışıyla alanında yetkin, hizmet anlayışı gelişmiş, başarılı çalışanlar yetiştirmek amacıyla Dardenia Akademi’yi kurdu. Sektördeki nitelikli personel eksikliğini karşılamak ve çalışan gelişiminin sürekliliğini sağlamak üzere kurulan akademide teori ve uygulamalı eğitimler yer alacak.

    Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia uzman ve nitelikli çalışanlar yetiştirmek, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için insan kaynaklarına yatırım yapıyor. Dardenia Temmuz ayında kurduğu Dardenia Akademi ile hem kendi personelini yetiştirecek hem de sektöre nitelikli eleman kazandıracak.

    Şube ve merkez ofis çalışanlarına belirli programlar kapsamında eğitim verecek olan Dardenia Akademi’de doğru eğitim metotlarıyla gerekli insan kaynağı ihtiyaçlarına yönelik eğitim verilecek. Yasal, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ile Yönetici Eğitimleri (Manager Training) programlarını kapsayacak şekilde verilecek olan eğitimler, 15 günlük teori ve uygulama eğitimleri sonrasında Dardenia şubelerinde yapılacak olan iş eğitimi takibi ve onay süresi ile birlikte 45 gün içerisinde tamamlanacak.

    Dardenia çalışanlarının pozisyonları bazında eğitim alacağı, modüler eğitim sistemi içerisinde; teori ve uygulama eğitimleri olmak üzere iki ana program yer alacak. Dardenia şubelerinde görev yapan mutfak ekibi, şefler ve salon ekibi, süpervizör, şube ve bölge müdürleri ile merkez ofis çalışanları olmak üzere tüm Dardenia çalışanları eğitimlere katılacak ve gelişimleri takibe alınacak.

    Dardenia iç eğitmenlerinden oluşacak güçlü eğitim kadrosuna, uzman departman yöneticileri ve sektörün rol model yöneticileri de dahil olacak. Eğitimler kapsamında, kariyer ve performans yönetimi için yetenek havuzu ve atama kriterleri oluşturulacak. Değerlendirme Merkezi kurularak etkin yönetme ve takip etme sistemleri ile ilerlenecek. Düzenli periyotlarla verilecek eğitimler yıllık bütçe ve planlar doğrultusunda sürdürülmeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.