DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Davut Karaçak: Bayilik modeli ile mağaza ağımızın sınırlarını büyüteceğiz

    Davut Karaçak: Bayilik modeli ile mağaza ağımızın sınırlarını büyüteceğiz
    25.02.2019
    A+
    A-
    Küreselleşen dünyada bireysel işletmelerin yerini sağlam temeller üzerine konumlandırılmış markalar alıyor. Bu noktada bayilik aracılığıyla pazardaki rekabete dahil olmak özellikle de bağımsız yatırımcılar için oldukça etkili bir yol olarak kabul ediliyor.
    Mobilya endüstrisinin lider oyuncuları arasında yer alan ve imza attığı tasarımlarla yeniliklere öncülük eden Loda Mobilya, bayilik sistemiyle kalite ve tasarımdaki farkını her yere ulaştırmayı hedefliyor. 2019’u büyüme yılı olarak kabul ettiklerini ifade eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, bayilik sistemi aracılığıyla paydaşlarla birlikte Loda ailesini büyütmek ve hızlı ilerlemek istediklerini vurguladı.
    Loda Mobilya’da ‘Biz’ anlayışı vardır
    Büyüme hedefiyle yola çıkan birçok yatırımcının sıklıkla başvurduğu yöntemlerin başında bayilik sisteminin geldiğini söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Globalleşen ve kendine yeni kurallar yaratan ekonomi düzeni içinde var olabilmenin güçlü olmaktan geçtiğini düşünüyoruz. Bu noktada bayilik sistemi hem hızlı hem güvenli bir büyüme için uygun zemini yaratıyor. Ancak kalite, sunulan hizmetin kapsamı ve daha birçok parametrenin aynı derecede korunması için bazı standartların titizle uygulanması gerekiyor. Biz Loda Mobilya olarak ilke ve çalışma prensiplerimizi devam ettirebilecek ve tasarımı bir tutku olarak kabul eden yatırımcılarla devam etmeyi çok önemsiyoruz. Klasik franchising anlayışından farklı olarak her üyeyi ailemizin bir parçası olarak görüyor, aile üyelerimizden de markamızın vizyon, kültür ve bilincine sahip olmalarını bekliyoruz. Bayilik sistemimizin temelini; markanın kalite, kanıtlanmış itibar ve güçlü kurumsal kimliğini paylaşmaya dayandırıyoruz. En önemlisini de bu birlikteliği beraber çıkılan bir yolculuk olarak görüyor ve sürecin her aşamasında paydaşlarımızın yanında yer alıyoruz” dedi.
    Fizibilite çalışmalarından planlamaya kadar her aşamada rehberlik ediyoruz”
    Bayilik sisteminin her adımının profesyonel bir mekanizma üzerinde sürdürülmesi gerektiğini dile getiren Karaçak; “Başarıyı yakalamak zordur ancak bunu istikrarla sürdürmek için çok daha fazla değişkeni aynı anda yönetmek gerekir. Bu sebeple bayilik modelini yürütürken ismimizi taşıyacak her yatırımcı için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Benimsediğimiz bayilik politikası gereği, uzman ekibimiz bayilik verilecek yatırımcılarla birlikte çalışır. Pazar araştırmalarından tasarıma, stil çalışmalarından mağaza düzenlemelerine kadar tüm aşamalarda rehberlik eder. Tasarım ve dekorasyon işlemleri mimar ekibimizin kontrolünde ilerlerken iletişim stratejisi ve dijital kanallar pazarlama uzmanlarımızca yürütülür. Bu noktadaki en büyük amacımız profesyonel iş ortağımızın mevcut kaynaklarını en efektif şekilde yönetmek ve en az maliyetle bu süreci tamamlamaktır” dedi.
    2019 yılında mağaza sayımızı arttıracağız”
    Büyüme hedefleri kapsamında Türkiye ve dünyanın en önemli lokasyonlarına Loda Mobilya markasını götüreceklerini vurgulayan Karaçak; “Bunun için üretim, bayi ve pazarlama kanallarını birbirleriyle koordineli bir şekilde yürütüyor ve ‘Konsept mağaza’ anlayışını devam ettiriyoruz. Mağazalaşma ve markalaşma vizyonunun bir parçası olarak hem ülkemizde hem de global ölçekte yakaladığımız istikrarı, sürdürülebilir bir başarıya dönüştürmek istiyoruz. Bunun için inovatif yaklaşımları, somut adımlarla destekliyor, tasarımda kendini kurallarını yaratan dizayn dilimizle farklı bir noktada konumlanıyoruz. Şu anda yurt içinde ve yurt dışında toplam 17 mağazamız bulunuyor. Çok yakın bir zamanda İzmir Alsancak ve İzmit’teki shoowromların açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.