DOLAR 32,4825
EURO 34,8685
ALTIN 2421,793
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decathlon’dan yepyeni bir uygulama: Test et & satın al

    Decathlon’dan yepyeni bir uygulama: Test et & satın al
    29.03.2018
    A+
    A-

    Satın almak istediğiniz ürünü öncesinde 3 gün test edebilirsiniz!

    27 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon. com. tr ile 70 farklı spor dalında binlerce ürün sunan Decathlon’da yepyeni bir uygulama başladı. Decathlon’un belirlediği ürünlerden ilgilendiğiniz ürünü satın almadan önce 72 saat boyunca hiçbir bedel ödemeden mağaza dışında test edebiliyorsunuz. Samsun Piazza , Forum İstanbul ve Marmara Forum Bayrampaşa, Ankara Kentpark mağazalarında hayata geçen uygulama bu hafta içerisinde tüm Decathlon mağazalarında başlayacak.

    Satın alma zorunluluğu olmadan 3 gün boyunca ücretsiz test imkanı sunan uygulamadan yararlanabilmeniz için Decathlon hesap üyesi olmanız yeterli.

    Geçtiğimiz günlerde, Viaport ve Torium mağazalarını açarak 27 mağazaya ulaşan Decahlon, yenilikçi uygulamalarla alışveriş deneyimini güçlendirmeye devam ediyor. Decathlon, yakın zamanda mağazada bulunamayan ürünler için mağazadan sipariş verme imkanı sunan KIOSK uygulamasını ve internetten ayırtıp mağazadan satın alma imkanı sunan e-rezervasyon uygulamasını da hayata geçirmişti.

    Doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunması.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.