DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita ile şehirde tatil havası

    Decovita ile şehirde tatil havası
    07.07.2017
    A+
    A-

    Tatil dönüşü aklınız Ege’de konakladığınız taş evde veya Karadeniz yaylalarındaki tarihi ahşap yapıda kaldıysa, Decovita Seramik ile bu doğallığı şehirdeki evinize taşımanız mümkün. Doğal taş ve ahşap hissini bire bir veren seramik karoları, trendleri belirleyen tasarımlar ve zengin renk seçenekleriyle buluşturan Decovita, hem iç mekanlarda hem de bahçe, balkon ve teraslarda dört mevsim boyunca yazı yaşatıyor!

    Decovita Seramik, Ege’nin taş evlerinin büyüleyici güzelliğini ve Karadeniz yaylalarındaki ahşap yapıların doğallığını şehir hayatına taşıyor. Doğal taş ve ahşap hissini bire bir veren seramik karolarıyla Decovita, hem iç mekanlarda hem de bahçe, balkon ve teraslarda dört mevsim boyunca yazı yaşatan keyifli mekanlar sunuyor.

    Doğal taşla huzurlu ortam

    Decovita’nın doğal taş serisinde yer alan seramik karolar, özgün desenleriyle mekanlara eşsiz bir güzellik katıyor. Yan yana dizilmiş küçük taşları andıran ürünler ise, özellikle duvar uygulamalarıyla evlerin havasını değiştiriyor. Beyazdan antrasite, griden fildişine kadar pek çok rengi olan doğal taş serisinde ayrıca, zarif çizgileri ve geometrik desenleriyle estetik bir görünüm sunan dekor ürünler de bulunuyor.

    Doğal taş serisi yalnızca renkleriyle değil, yüzey seçenekleriyle de her mekana ve zevke hitap ediyor. HDR stone ile doğal etki bırakan, silver stone ile taşın içinde ışıltılar barındıran serinin full lappato yüzeyi ise, parlak ve pürüzsüz yapısıyla mekanları aydınlatıyor. Dünyada son yıllarda yükselen trend olan ve Türkiye’de sadece Decovita tarafından üretilen sertliği artırılmış sugar effect yüzey de, doğal taşın üzerine şeker serpiştirilmiş gibi duran ince taneli dokusuyla yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

    Ahşabın sıcaklığı seramik kalitesiyle buluşuyor

    Kavaktan meşeye, çamdan palmiyeye kadar birçok ağacın çarpıcı deseni, Decovita ile evlere doğallık ve sıcaklık katıyor. Üç boyut efektli HDR wood yüzey, ürünlerin sadece görünümleriyle değil, dokunulduğunda da ahşap hissini bire bir yaşatmasına olanak tanıyor. Suda kabarmayan, güneşte sararmadığı için renk farkı oluşturmayan temizlenmesi kolay seramik karolar, ahşap keyfini en kolay ve zahmetsiz şekilde şehir hayatına taşıyor. Doğal görünümlü seramikler country, yanmış ve eskitilmiş formlar vintage, beyazdan koyu tonlara uzanan ürünler ise evlere modern bir stil kazandırıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.