DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decovita’dan içinizi ısıtacak yepyeni bir koleksiyon: Fuma Red

    Decovita’dan içinizi ısıtacak yepyeni bir koleksiyon: Fuma Red
    09.12.2017
    A+
    A-

    Decovita Seramik, kış soğuklarında sıcacık bir evin keyfini çıkarmak isteyenler için doğadan aldığı ilhamı eşsiz bir koleksiyona dönüştürdü. Beyazdan kızıla uzanan renk geçişleriyle göz alıcı Fuma Red, özellikle ahşap formlu seramikler ile bir arada kullanıldığında yaşam alanlarına sofistike bir görünüm kazandırıyor.

    Doğadan aldığı ilhamı trendleri belirleyen inovatif tasarımlarla buluşturan Decovita Seramik, yeni koleksiyonu Fuma Red ile kışın en soğuk günlerinde bile sıcacık bir ortam sunuyor.

    Decovita’nın mermer grubunda yer alan Fuma Red, zengin damarlı yapısı ve beyazdan kızıla uzanan sıcak renk geçişleriyle mekanların havasını değiştiriyor. Başta banyo ve mutfak olmak üzere yaşam alanlarındaki tüm bölümlere doğallık ve estetik katan koleksiyon, özellikle ahşap görünümlü seramikler ile birbirini kusursuz bir biçimde tamamlıyor.

    Fuma Red, Decovita’nın tüm ürün gruplarında olduğu gibi hem yer hem de duvarda uygulanabiliyor. Özel sır tekniği sayesinde parlak ve pürüzsüz bir yapı kazanan ürün, büyük ebatlarıyla ise modern ve trend bir görünüm sergiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.