DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dedeman Bostancı dinlenmek için doğru adres

    Dedeman Bostancı dinlenmek için doğru adres
    16.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Dedeman Bostancı, adalar manzarasıyla misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatıyor. 252 odasıyla hizmet veren Dedeman Bostancı, alışveriş ve keşif noktalarının da yanı başında.

    Dedeman Bostancı, misafirlerine, 178 superior, 32 Deluxe, 32 Executive, 9 Executive Süit oda, 1 kral dairesi ile hizmet veriyor. Odalarda misafirlerin ihtiyaç duyabileceği tüm olanakları sunan Dedeman Bostancı, kral dairesini tercih eden misafirlerine ise eşsiz adalar manzarası ve bir arada yaşatıyor.

    Roof Restorant damaklarda enfes bir tat bırakıyor

    Dedeman Bostancı’nın en üst katında yer alan Dedeman Bostancı Roof Restorant, İstanbul’un büyülü adalar manzarası eşliğinde, birbirinden farklı kokteylleri ve leziz yemekleri deneyimleme şansı sunuyor.

    Dedeman Bostancı Roof Restoran’ın menüsünde deniz ürünlerinden etlere ve şefin özel tatlarına kadar birbirinden farklı yemekler bulunuyor.

    Dedeman Otelleri hakkında:

    1918’de temelleri atılan Dedeman Grubu bugün, Dedeman ve Park Dedeman markaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktada otel yatırımlarına sahip olan Dedeman Grubu, sektörün en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciridir.

    1966 yılında Dedeman Ankara Oteli ile turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu, 2012 yılında hayata geçirdiği Park Dedeman Denizli oteli ile de ikinci otel markasını geliştiren ilk Türk otel zinciri olmayı başardı. Dedeman Grubunun bugün Türkiye’de, İstanbul başta olmak üzere Erzurum, Gaziantep, Konya, Denizli, Şanlıurfa, Zonguldak, Elâzığ, Tokat ve Trabzon şehirlerinde toplam 17 oteli bulunuyor. Yurtdışında ise Erbil-Irak ve Oskemen-Kazakistan bölgelerinde 2 oteli ile hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.