DOLAR 32,5821
EURO 35,0432
ALTIN 2459,494
BIST 9798,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dedeman Loyal Club ile konakladıkça ödül, fırsat ve avantaj kazanın

    Dedeman Loyal Club ile konakladıkça ödül, fırsat ve avantaj kazanın
    11.06.2017
    A+
    A-

    Dedeman Loyal Club’a üye olarak, Dedeman Otelleri’nde yapacağınız konaklamalarınızın her anında sizi ayrıcalıklı kılan ödüllere, sayısız avantaj ve fırsatlara sahip olabilirsiniz. Dedeman Loyal Club’ın, Avantaj Card, Plus Card ve Elite Card’larının sizlere özel sunacağı ödüllerden faydalanabilirsiniz. Siz de Dedeman Loyal Club’ın ayrıcalıklı dünyasına katılın, kartınızın sunduğu fırsatları keşfetmeye başlayın.
    1966 yılından bu yana turizm otelcilik alanında hizmet veren Dedeman Grubu, misafirlerine Dedeman Loyal Club kartları ile ayrıcalıklar sunuyor. Konakladıkça kazanma imkanı sunan Dedeman Loyal Club kartınızla yapacağınız konaklamalarla üyelik statünüzü yükseltebilir, Avantaj Card’ın size sağladığı imkânlardan, Plus Card ve Elite Card’la sunulan ayrıcalıklara geçiş yaparak size özel sayısız farklı hizmet ve ödülden faydalanabilirsiniz.
    İki kişilik kahvaltı hediye
    Dedeman Loyal Club’ın, Avantaj Card’ı nitelikli konaklama kazanıldıktan sonra uygulanmaya başlıyor. Her 5 gecelik konaklamadan sonra Dedeman Loyal Card ve Dedeman Loyal Card Plus üyelerine bir avantaj ödül veriliyor. Tek konaklama sırasında üst üste iki gece yükseltmeye imkan sağlayan Dedeman Loyal Club’ın Avantaj Card’ın da , dilerseniz iki kişilik hediye kahvaltıyı da tercih edebilirsiniz.
    1 gecelik ücretsiz konaklama
    Dedeman Loyal Club’ın, Plus Card’ı nitelikli konaklama kazanıldıktan sonra uygulanmaya başlıyor. Her 10 gecelik konaklamadan sonra Dedeman Loyal Card Plus ve Dedeman Loyal Card Elit üyelerine bir “plus ödülü” veriliyor. Dedeman Loyal Club’ın, Plus Card’ta avantajlar 12 aylık dönemlere göre hesaplanıyor ve toplam 12 aylık dönem için en fazla 4 avantaj ödülü veriliyor. Plus Card ödüllerinden Dedeman Otellerinde 1 gecelik ücretsiz konaklama veya konaklama yapıldığı akşam iki kişilik akşam yemeğinden birini tercih edebilirsiniz.
    Dünya çapındaki herhangi bir Dedeman Otelin suitinde 2 gecelik ücretsiz konaklama
    Dedeman Loyal Club’ın, Elite Card’ı nitelikli konaklama kazanıldıktan sonra uygulanmaya başlıyor. Her 20 gecelik konaklamadan sonra Dedeman Loyal Card Elit üyelerine bir “elit ödül” veriliyor. Dedeman Loyal Club’ın, Plus Card’ta avantajlar 12 aylık dönemlere göre hesaplanıyor ve toplam 12 aylık dönem için en fazla 4 avantaj ödülü veriliyor. Elite Card ile dünya çapındaki herhangi bir Dedeman Otelde bulunan bir suitte hafta sonu boyunca Cuma-Pazar veya Cumartesi-Pazartesi arası olmak üzere 2 gecelik ücretsiz konaklama olarak kullanabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.