DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deichmann ile hafif adımlar

    Deichmann ile hafif adımlar
    19.07.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Deichmann’ın bu sezon koleksiyonunda yer alan terlik ve sandalet modelleriyle 7’den 70’e herkes yazın kavurucu sıcaklarına hazır. Rahatlık ve şıklığı bir arada arayanlar, markanın birbirinden renkli sandalet modellerine gardıroplarında yer ayırıyor. Rahatına düşkün kadınlar düz, bantlı sandalet ve terlikleri tercih ederken; daha fazla şıklık arayanlar markanın birbirinden iddialı dolgu topuk sandaletlerini seçiyor. Tek ve çift bantlı terlikler ise sezonun favorileri arasında.

    Tatil bavullarının vazgeçilmezi sandalet ve terlik, rahatçaseyahat etmek isteyen erkeklerin en iyi yol arkadaşı oluyor. Yaz aylarının kurtarıcısı olan modeller, günün her saati her kombinle uyum sağlayarak sezonun başrol oyuncusu oluyor. Siyah, kahverengi ve pastel tonların hakim olduğu sandalet ve terlikler hem şık hem de rahat olmak isteyen erkeklerin kurtarıcısı haline geliyor.

    Yaz sıcaklarında büyükler kadar çocuklar da Deichmann’ın terlik ve sandaletleriyle rahat bir nefes alıyor. Mavi ve pembe renklerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonla çocuklar tüm gün açık havada rahatça koşmanın keyfine varacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.