DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda eğlenceye yer açın

    Dekorasyonda eğlenceye yer açın

    Yazla birlikte ruhumuzda olduğu gibi evlerde de değişim zamanı geldi. Güneşle birlikte dekorasyonlar renkleniyor, daha dinamik ve eğlenceli hale geliyor. Günsan; Radius Design anahtar priz tasarımlarıyla, ev dekorasyonunda hem özgün hem de eğlenceli detaylarla fark yaratmak isteyenler için her zevke hitap eden çözümler sunuyor. Farklı odalar için farklı zevklere yönelik kahve, gurme, gitar, balerin, kedi ve uğur getirmesi için fil desenli rengarenk anahtar prizleri yaşam alanlarının şık tamamlayıcıları oluyor.

     

    Değişen trendlere ve zevklere uyumlu anahtar ve prizler geliştiren Günsan, Radius Design serisiyle duvarlara renk ve eğlence katıyor. Özellikle yaz aylarında evlerini yenilemek ve farklılaştırmak isteyenler için farklı renk ve desen seçenekleri sunan Raidus Design serisi; özgün ve kişisel ortamlar yaratmaya da fırsat tanıyor.

     

    Mutfağa gurme, evin prensesine balerin deseni!

    Tasarım odaklı geliştirilen Radius Serisi, farklı konseptler yaratabilmenize olanak tanıyan desen alternatifleri içeriyor. Evin küçük prensesinin odası için balerin, minik kahramanı için arabalı prizler dikkat çekiyor. Genç yatak odaları gitar ya da kedi desenleriyle tarzını ortaya koyarken, mutfakta kahve ya da gurme; salonda ise uğur getirdiğine inanılan filler ya da country desene sahip anahtar prizleri ön plana çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.