DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekoratif ev aksesuarları evlere şıklık katıyor

    Dekoratif ev aksesuarları evlere şıklık katıyor
    14.01.2019
    A+
    A-

    Modern ya da klasik, evinizin stili nasıl olursa olsun doğru aksesuarla tamamlanmayan ortamlarda istediğiniz şıklığı elde edemeyebilirsiniz. Dekoratif açıdan zengin bir görünüm elde etmek istiyorsanız evinizin tarzınıza göre sade ya da gösterişli ev aksesuarlarını tercih edebilirsiniz. Mumluklardan, tablolara; dekoratif objelerden şamdanlara kadar birçok ev aksesuarını orta sehpanızda, konsolunuzda, kitaplığınızda ya da TV ünitenizde kullanarak dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Buka, birçok zevke hitap eden modüler mobilyalarının yanı sıra zengin aksesuar alternatifleriyle evlerdeki uyumu yakalamanızı sağlıyor.

    Akıllı değişim konseptiyle modüler çözümler üreten ve farklı tasarımlarıyla yaşam alanlarına özgünlük katan Buka, detaylara önem verenlere, birbirinden şık dekoratif ev aksesuar seçeneği sunuyor. Her tarzdaki ev dekorasyonuna uygun olabilecek aksesuarlar arasında; altın renkli kaseler, fenerler, rengarenk mumluklar, vazolar, sepetler, aydınlatmalar, kırlentler, tablolar ve Buka şamdanları yer alıyor.

     

    Şıklık detaylarda gizli

    Doğadan ilham alan biblolar ve dekoratif kaseler ile Uzakdoğu’dan gelen birbirinden farklı tabloların yanı sıra ahşap veya ahşabın farklı renklerle buluştuğu Buka’nın kendi üretimi olan klasik şamdanlar evlerde şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Evinizde sarı ve toprak tonları hakimse, yeşil tonlarındaki objeleri; beyaz ve yeşil tonlar ağırlıklıysa altın rengindeki dekoratif aksesuarları kullanabilirsiniz. Buka’nın kırmızı, yeşil, gümüş ve altın renkli mumlukları da evlerini renklendirmek isteyenlerin tercihi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.