DOLAR 32,5384
EURO 34,9377
ALTIN 2456,552
BIST 9889,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorawall ile rengarenk ve sağlıklı duvar dekorasyonu

    Dekorawall ile rengarenk ve sağlıklı duvar dekorasyonu
    16.04.2018
    A+
    A-

    İnovatif bir ürün olarak fark yaratan Dekorawall duvar panelleri, doğaltaş ve tuğla desenlerini özgün tasarım anlayışıyla buluşturuyor. Birbirinden farklı desen ve renk çeşitliliği sunan Dekorawall, estetik görünümü kadar sağlıklı ürünler olarak da dekorasyon dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

    Yaşam alanlarının duvar dekorasyonu için yenilikli ürünler geliştiren Dekorawall, farklı renklere ve özgün desenlere sahip duvar panelleri ile öne çıkıyor. Sağlıklı bir ürün olarak fark yaratan Dekorawall duvar panelleri; ses ve ısı yalıtımı sağlamanın yanı sıra su geçirmiyor, zamanla yapışkanlığını ve izolasyon özelliğini kaybetmiyor, koku yapmıyor, kolay temizleniyor ve antibakteriyel özelliğe sahip bulunuyor. Toksik madde içermeyen Dekorawall, darbeyi de %100 absorbe ediyor.

    Duvarları baştan yaratıyor

    Dekorawall duvar panelleri, üç boyutlu yapıları, doğal taş ve tuğla desenlerini yansıtan tasarımlarıyla dekore edildikleri mekanlara çarpıcı bir derinlik kazandırıyor. Esnek malzemeden üretildikleri için kıvrımlı alanlara rahat uygulanabilen Dekorawall, kolay kesilip eklenebilmesi sayesinde doğal taş veya tuğla deseni uygulamak isteyip uygulayamayan ya da inşaat ve boya kirliliği ile uğraşmak istemeyen tüketicilere ideal bir seçenek sunuyor.

    İç mimarlara, dekoratörlere ve dekorasyonda farklılık arayanlara alternatif bir çözüm sunan Dekorawall duvar panelleri, üç boyutlu desenleri ve doğal görünümleriyle dekore edildikleri yaşam alanlarına farklı bir estetik ve yeni bir şıklık kazandırmayı başarıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.