DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekton Liquid tasarım tutkunlarını bekliyor

    Dekton Liquid tasarım tutkunlarını bekliyor
    19.12.2019
    A+
    A-

    Cosentino’nun PATTERNITY iş birliğiyle tasarlanan 2020 koleksiyonunun en yeni üç rengi ilk kez Design Miami etkinliğinin Collectors Lounge’da yer alacak interaktif bir sergide tasarım tutkunları için görücüye çıkıyor

    Cosentino’nun PATTERNITY tarafından tasarlanan en yeni büyük boyutlu ultra kompakt Dekton yüzeyi olan Liquid Koleksiyonu görücüye çıkıyor. Desen uzmanları ve tasarımcılardan oluşan Londra merkezli PATTERNITY ve Cosentino iş birliğiyle tasarlanan 2020 koleksiyonunun en yeni üç rengi ilk kez Aralık’ta Design Miami kapsamında görülüyor. Üç yeni Dekton rengi, Collectors Lounge’da yer alacak interaktif bir sergi ile özgün bir şekilde tasarım tutkunlarının beğenisine sunulacak. Liquid SkyLiquid Shell ve Liquid Embers adında üç yeni renk sunan Liquid Koleksiyonu, suyun gücünü somutlaştırıp görsel olarak yansıtıyor.

    PATTERNITY’nin desen uzmanları ve tasarımcıları olan Anna Murray ve Grace Winteringham, son teknoloji ürünü Dekton’un özelliklerini en iyi şekilde yansıtabilen bir koleksiyon yaratmak üzere Cosentino için bir araya geldi. İsmine uygun olarak akıcılık duygusundan ilham alan Liquid koleksiyonu, yenilikçi bir estetiğe sahip renkleriyle önümüzdeki yıllarda küresel çapta trendleri belirleyecek. Koleksiyonun merkezinde PATTERNITY’nin önem verdiği değerler doğrultusunda doğal güzellik, çevre farkındalığı ve sürdürülebilir tasarım anlayışı yer alıyor.

    Liquid Sky’dan bulutların sonsuzluğu

    Bulutların üzerine işlenmiş bir mermer görünümüne sahip yüzey, kıvrımlı damarlarıyla bir nehrin akışını andırıyor. Beyaz zemini ve akıcı gri damarları, Liquid Sky’a benzersiz bir karakter kazandırıyor. Özgürce akan nehirlerin oluşturduğu menderesleri çağrıştıran tasarım, farklı doğa bileşenlerinin birbirleriyle ilişkisini sonsuz bir akıntının hiç dinmeyen enerjisi ile ortaya koyuyor.

    Liquid Shell zarafet ve yumuşaklığı yansıtıyor

    Zarafet ve yumuşaklığıyla öne çıkan Liquid Shell, dalgaların yaratıcı potansiyelini taşıyor. Yaşamın ritmini yansıtan denizler, dalgalar ve akıntılarla yeni bir doku ve pürüzsüz yüzeyler yaratan Liquid Shell tasarımı, ilhamını ay ve medcezirden alıyor. Sedef görünümlü Liquid Shell, deniz tabanındaki kum desenini yansıtan bir beyaz tona sahip.

    Ateş ve sıvıyı temsil eden Liquid Embers

    Liquid Embers, dünya yüzeyinin derinlerinde yatan ateş ve sıvının buluşma noktasını temsil ediyor. Sonların ve yeni başlangıçların iç içe girdiği magmayı andıran, koyu renkli, karbon görünümlü bir tasarıma sahip olan Liquid Embers elementlerin kimyasını yansıtıyor. Evrensel bir birleşimin hayat bulduğu desen, izleyicide büyük bir coşku yaratıyor. PATTERNITY tarafından Cosentino için tasarlanan Dekton Liquid Koleksiyonu, fuarın mimari salonundaki giriş ve bar alanlarında sergileniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.