DOLAR 32,4426
EURO 34,7404
ALTIN 2437,825
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Demet Şener: İrem model olsun isterim

    Demet Şener: İrem model olsun isterim
    10.05.2019
    A+
    A-

    “Çocuklarımın isimlerinin anlamlarını taşıdığına inanıyorum. Ömer; çok adil, adaletli ve merhametli bir çocuk. İrem de çok naif, cennet bahçesi gibi”

    “ İkisi de mutlu olacakları meslekleri seçsinler çok isterim”

    Ünlü model, sunucu, oyuncu Demet Şener, MAG Anneler Günü özel içeriğinin konuğu oldu. İrem ve Ömer ile paylaştıkları özel anları da anlatan Demet Şener, çocukların eğitiminde genel görgü kurallarının anne tarafından verilmesi gerektiğini vurguladı.

    Çocuklarını kariyer seçimlerinde özgür bıraktığını belirten Şener, “İrem model olsun isterim. Çok güzel bir fiziği var. Çok güzel bir genç kız oluyor. İyi bir tenisçi olsun yanında da modellik yapsın isteyebilirim. Ömer de İrem de ne meslek seçerlerse seçsinler ben her zaman yanlarında onlara destek olacağım. Kendi kararlarını kendileri versinler” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.