DOLAR 32,5837
EURO 35,05
ALTIN 2458,75
BIST 9821,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deniz Naba’nın ismi Workinton’da yaşayacak

    Deniz Naba’nın ismi Workinton’da yaşayacak
    09.01.2018
    A+
    A-

    Bir süre önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Deniz Naba’nın ismi Workinton’da yaşatılıyor. Deniz Naba Toplantı Odası Workinton Kuluçka Merkezi’nde hizmete açıldı.

    Workinton ailesi bir süre önce hayatını kaybeden Deniz Naba’yı andı. Annesi ile birlikte Ankara’ya giderken üzücü bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Workinton eski İş Geliştirme Direktörü Deniz Naba’nın adı Workinton’da bir toplantı odasına verildi. Kuruluşunda büyük emekleri geçen Workinton Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen anma toplantısına Workinton ailesinin yanısıra, girişim dünyasının önemli isimleri ve startup’lar katıldı.

    Geçtiğimiz yıl başında Merhum Deniz Naba ile yollarının nasıl kesiştiğini anlatan Workinton CEO’su Pınar Massena, çok değerli bir girişimci dostu, gençlerin Deniz abisini kaybetmenin üzüntüsünü her zaman yaşayacaklarını ifade etti. Oldukça duygusal anların yaşandığı anma töreninde, katılımcılar Deniz Naba ile anılarını paylaştı.

    Deniz Naba’nın hayatından kesitler sunan film gösteriminin ardından özel bir hatıra defteri açıldı. Törene katılanlar Deniz Naba ile ilgili düşüncelerini kaleme aldı. Bir süre Workinton Kuluçka Merkezi’nde tutulacak defter, daha sonra Deniz Naba’nın oğluna verilecek.

    Anma töreninin ardından Workinton CEO’su Pınar Massena, merhum Deniz Naba’nın ekip arkadaşları Melih Gürel ve İnci Usta ile “Deniz Naba Toplantı Odası”nın açılışını gerçekleştirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.