DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DEWALT 2Kg Pnömatik Matkap yüksek performansı ile profesyonellerin yeni gözdesi 

    DEWALT 2Kg Pnömatik Matkap yüksek performansı ile profesyonellerin yeni gözdesi 
    29.08.2018
    A+
    A-

    Kompakt tasarımı ile tek elle rahat kullanım kolaylığı sunan DEWALT D25133K 2kg Profesyonel Pnömatik Matkap taş, tuğla, seramik ve beton fark etmeksizin darbeli delme ve kırma özelliğiyle profesyonel kullanıcılara eşsiz çalışma süresi ve yüksek performans sunuyor.

    Dünyanın lider el aleti ve aksesuar üreticisi StanleyBlack&Decker, üstün kalite, sürekli yenilik ve mükemmellik tutkusu ile birçok farklı sektörde yer alan, alanında lider ve öncü ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. StanleyBlack&Decker’ın DEWALT markasına ait profesyonel kullanıma uygun olan D25133K Pnömatik Matkap, daha kısa sürede daha çok iş yapmayı sağlıyor.

    Mükemmel dönme ve darbe hızı sayesinde farklı yüzeylerde yüksek verimlilik sağlarken, kullanım kolaylığını ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Sürekli çalıştırma için hız sabitleme düğmesine sahip olan DEWALT D25133K Profesyonel Kırıcı ve Delici Matkap, geniş elektronik şalter ile işleri kolaylaştırırken çok daha hızlı, verimli ve güvenli çalışma imkânı sunuyor.

    DEWALT D25133K teknik özellikleriyle öne çıkıyor

    Kullanım kolaylığı sayesinde geniş veya dar alan fark etmeksizin erişim kolaylığı sunan DEWALT kırıcı ve delici matkap, profesyonellerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    Pnömatik mekanizması sayesinde daha yüksek darbe gücüyle sert malzemede yüksek performans sağlarken, yalıtımlı mekanizması ile tozun darbe mekanizmasına girmesini önleyerek uzun süreli çalışılabiliyor. Emniyet debriyajı ile uç sıkışmasında ortaya çıkabilecek yüksek torklu sekmeyi önleyerek daha çok iş yapma imkânı sağlıyor.

    DEWALT D25133K, tüm profesyonel uygulamalar için ‘darbesiz delme’, ‘darbeli delme’ ve ‘kırma’ özelliği olmak üzere üç farklı çalışma modu sunuyor. Mükemmel dönme ve darbe hızı, yüksek verimlilik sağlarken rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı kabzasıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Yan tutma kolu sayesinde profesyonellerin işlerini daha hızlı yapmasına ve derinlik çubuğu ile istenilen derinlikte delik açılmasına yardımcı oluyor.

    Beton ve taşta 26mm çapa kadar dübel ve bağlantı delikleri delmek için uygun özel dişli mekanizmaya sahip olan DEWALT D25133K Kırıcı ve Delici Matkap’ta tetik üzerinden yapılabilen elektronik hız ayarı özelliği, kullanım sırasında kontrolün daha kolay sağlamasına yardımcı oluyor. Ağır hizmet tipi çantası, ürünü korurken taşınmasını da kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.