DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Didem Soydan ve Umut Eker Şahane Cuma’yı erken getirdi

    Didem Soydan ve Umut Eker Şahane Cuma’yı erken getirdi
    23.11.2018
    A+
    A-

    Didem Soydan ve Umut Eker, Şahane Cuma indirimlerini kaçırmadı. Perşembe gecesi yüzlerce elektronik severle birlikte MediaMarkt’ın düzenlediği özel indirim gecesine katılan ikili bol bol alışveriş yaptı.

    Umut Eker’in mağazadaki ilk durağı Game Zone olurken Didem Soydan en çok cep telefonları ve kahve makinelerini inceledi.

    Didem Soydan ve Umut Eker Şahane Cuma’yı erken başlatan ünlüler oldu. MediaMarkt’ın erken Şahane Cuma etkinliği düzenlediği Levent merkez mağazasına giden ikili, alışveriş öncesi mağaza açılışını beklerken yüzlerce elektronik severle birlikte patlamış mısır yiyip salep keyfi yaptı. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren ikili, elektronik severlerle indirimler ve ürünlerle ilgili de bol bol sohbet etti.

    Didem Soydan ve Umut Eker’in girişteki brandayı yırtması ile başlayan alışveriş keyfinde Umut Eker direkt Game Zone alanındaki oyun konsollarına yönelirken Didem Soydan’ın tercihi cep telefonları, çay-kahve makineleri, saç ürünleri ve blender’lar oldu.

    Mağazadan elleri kolları dolu bir şekilde ayrılan Didem Soydan “Uzun zamandır evin eksiklerini tamamlamayı düşünüyordum. Bu şahane indirimleri kaçıramazdım. Herkesin bir siparişi vardı, liste kabarık geldim. Öyle çok üründe indirim var ki dayanamadım anneme ve arkadaşlarıma da hediye aldım. Önce anneanneme aldım tabii. Çok küçük bir fırın istiyordu ama biz ona fırın bulamıyorduk; tam istediği gibi bir fırın aldım. Ofisime tarayıcı aldım. Destek verdiğim bir okul var, onların fotokopi makinesine ihtiyaçları vardı, fotokopi makinesi aldım” derken Umut Eker ise yeni oyun konsolunu elinden hiç bırakmadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.