DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diego Munoz & James Lowe bir gece için The Bodrum Edition’da bir araya geliyor

    Diego Munoz & James Lowe bir gece için The Bodrum Edition’da bir araya geliyor
    24.05.2019
    A+
    A-

    Michelin yıldızlı şef James Lowe gezgin şef Diego Muñoz ile The Bodrum EDITION’daki Morena’da çok özel bir akşam için bir araya geliyor.

    1 Haziran akşamı gerçekleşecek yemeğin menüsü için Muñoz Türk sahillerini, Orta Doğu ve Peru mutfağından ilham aldığı geniş lezzetlerle kutlarken, James Lowe masaya İngiliz mutfağından özel olarak seçilen lezzetler ekleyecek. Yerel Türk içeriklerinin kullanılacağı menüde Muñoz’un ve Lowe’in mutfak tarzlarının harmanı ortaya çıkacak.

    Bu keyifli iş birliği için Lowe şu sözleri söyledi: “Diego ile yaptığımız seyahatten sonra birlikte çok uyumlu olacağımızı fark ettik. Diego’nun yemeklerini, felsefesini ve restoranlarıyla ilgili fikirlerini, onları başarılı yapan yaklaşımlarını çok beğeniyorum. Bence çok fazla ortak noktamız var. Ne zaman bana ilham veren ve beni heyecanlandıran biriyle tanışsam hemen onunla mutfağa girip çalışmak istiyorum.” Muñoz ise şu sözlerle düşüncelerini paylaştı: “Çok uzun yıllardır James’in çalışmalarının hayranıyım ve onunla The Bodrum EDITION’da bu özel yemekte bir araya gelmekten dolayı çok heyecanlıyım.”

    The Bodrum EDITION’ın keyiflirestoranı olan Morena’da, deniz mahsulleri ve yerel üreticilerden özel olarak seçilen etler açık ızgarada pişiyor ve sebzeler eşliğinde evinizdeymişçesine servis ediliyor.

    1 Haziran akşamı saat 20.30’da The Bodrum EDITION’daki Morena’da gerçekleşecek bu özel yemeğe katılmak ve rezervasyonla ilgili detaylı bilgi alak için The Bodrum EDITION ile iletişime geçilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.