DOLAR 32,4726
EURO 34,7442
ALTIN 2438,961
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dillian Whyte Robert Helenius boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?

    Dillian Whyte Robert Helenius boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?
    27.10.2017
    A+
    A-

    ​Ünlü ağır sıklet boksörü Dillian Whyte 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Robert Helenius ile karşılaşacak. Bugüne kadar yaptığı 22 karşılaşmadan 21’ini kazanan ve tek mağlubiyetini şampiyon Anthony Joshua’dan alan Dillian Whyte’ın saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmasını TV 8.5 canlı olarak yayınlayacak.

    BİRER MAĞLUBİYETLERİ BULUNUYOR
    11 Nisan 1988 doğumlu Jamaika asıllı İngiliz boksör Dillian Whyte, 1.93 metre boyunda. Whyte’ın rakibi Robert Helenius’un da 1 mağlubiyeti bulunuyor. İsveçli boksör Helenius 16’sı nakavt olmak üzere 25 maçı kazandı. 201 cm boyundaki Helenius tek mağlubiyetini 2016 yılında Johann Duhaupass’tan aldı.  Dillian Whyte ise 21 galibiyetin 16’sında rakiplerini nakavt etmeyi başardı.

    CESET HIRSIZI’ DILLIAN WHYTE
    Her zaman kavga etmeye meyilli olduğu için Body Snatcher ‘Ceset Hırsızı’ lakaplı Dillian Whyte, dövüş sporlarına kick boks ile başladı. Yumruklarını daha iyi kullanabilmek için boksa başlayan Whyte, boksta daha fazla para olduğunu görünce kariyerine bu sporda devam etti.  İsveçli rakibinin lakabı ise ‘İskandinav kabusu’.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.